Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom lelkileg terrorizál.1 hónapos babánk van és követeli hogy u. úgy legyen rendben a lakás és főzzek is. Hajnal 3kor kelek és jelenleg még nincs rendszer a pici életében. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Pánikbeteg, depressziós és szociális fóbiás. Nem veszi észre és nem látja hogy kicsinál. Megaláz mint nőt, mint embert, mint anyát. Ma elköltöztem tőle. Az egész családja megmondta hogy beteg és orvoshoz kéne mennie. És ők is mondták hogy igazam van hogy eljövök, mert ezt csak a párom általi igéretekkel lehet helyre hozni és ha elmegy dokihoz.
Ti adnátok még esélyt? A gyerek érdekében? És ha nem ígér semmit csak mondja hogy költözzünk vissza a picivel?
Teljesen kivagyok! Úgy érzem megszakad a szívem!!!
2010. jún. 21. 14:30
41/43 A kérdező kommentje:
megfogadtam a tanácsotokat. új életet kezdtem.
2012. nov. 3. 23:44
42/43 anonim válasza:
Sok sikert kívánok neked a jövőben!
43/43 anonim válasza:
Sok sikert kívánok, és szörnyen irigyellek. :-)
30as válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!