Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Párom lelkileg terrorizál.1...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom lelkileg terrorizál.1 hónapos babánk van és követeli hogy u. úgy legyen rendben a lakás és főzzek is. Hajnal 3kor kelek és jelenleg még nincs rendszer a pici életében. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Pánikbeteg, depressziós és szociális fóbiás. Nem veszi észre és nem látja hogy kicsinál. Megaláz mint nőt, mint embert, mint anyát. Ma elköltöztem tőle. Az egész családja megmondta hogy beteg és orvoshoz kéne mennie. És ők is mondták hogy igazam van hogy eljövök, mert ezt csak a párom általi igéretekkel lehet helyre hozni és ha elmegy dokihoz.

Ti adnátok még esélyt? A gyerek érdekében? És ha nem ígér semmit csak mondja hogy költözzünk vissza a picivel?

Teljesen kivagyok! Úgy érzem megszakad a szívem!!!

2010. jún. 21. 14:30
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
78%
Lehet, hogy most nehez...de ne menj vissza...ez jobb nem lesz. Es ne haragudj de en meg akkokr sem mennek vissza hozza ha orvoshoz menne...az is max ideig oraig segit...szerintem. Amugy is a pici babadnak szuksege van rad...alapbol is tud depresszios lenni a mama, nem kell neki meg egy orult is...neked es a babadnak nyugalomra van szukseged, senki es semmi altal nem terrorizalva. Probalj meg maximalisan arra koncentralni, hogy neked es a babadnak legyen jo. Probalj meg pihenni, es ne add fel. meghoztal egy jo dontest...csak meg nagyon nehez...de nezz a picire...es erezd, hogy neki maximalisan egy "normalis" anyuka kell.
2010. jún. 21. 14:40
 12/43 anonim ***** válasza:
83%

Szegénykém! Nagyon nehéz a helyzet, de szerintem se költözz vissza addig, amíg nem tanul meg tisztelni. Csak a gyereknek ártasz vele, ha visszamész, mert a csalódottságot, fájdalmat és dühöt amit érzel a férjed iránt ő csak átveszi.

Ha meg tényleg beteg, akkor vagy mellette állsz és elfogadod, vagy ha annyira súlyos, akkor lépned kell.

Bár én annak a híve vagyok, hogy amin lehet segíteni, arra áldozni kell időt és energiát. De azt te érzed mennyire ártalmas a helyzet a gyermekednek és neked. Feláldozni nem kell magad.

2010. jún. 21. 14:40
 13/43 anonim ***** válasza:
100%
Hát nehéz ügy, de a leírásod alapján nem gondolnám, hogy ez az ember képes csak úgy megváltozni. Ahelyett, hogy segítene neked, minden szinten lealáz. A baba születése előtt is így viselkedett? Én a helyedben addig nem mennék vissza, amíg nem látom, hogy tesz valamit annak érdekében, hogy megváltozzon. És most nem ígérgetésre gondolok, fogadkozni könnyű, aztán megy minden tovább, ahogy volt. Menjen el pszichológushoz. A pici babátok első 2-3 éve meghatározó egész életére, nagyon fontos, hogy nyugodt, szerető környezetben legyen, nem pedig állandó feszültségben. Ha ezt csak az apa nélkül tudod neki biztosítani, akkor legyen úgy.
2010. jún. 21. 14:49
 14/43 anonim ***** válasza:
58%
Ezt nem tudtad már a gyermek megszületése előtt??? Milyen dolog ilyen felelőtlenül szülni??? Gondolkozhatnál mielőtt cselekszel! Szegény kisbaba.
2010. jún. 21. 14:50
 15/43 anonim ***** válasza:
38%

Érzem már, hogy jól le leszek pontozva , de most már leírom a véleményem.

Attól, mert megszületett a pici, még nem jelenti azt , hogy ne lehetne főzni és takarítani.

1 hónaposan még a napja nagy része alvásból áll, akár kösd magadra, ha a kiságyban nem marad és igenis meg kellene csinálni a házimunkát is.

Mi lesz majd ha több időt lesz fent? Akkor semmit sem fogsz csinálni?

Én 2 gyermeket szültem. A "nagy" 3 éves volt, mikor a kicsi megszületett. Mit mondtam volna neki, hogy ja ma nincs ebéd, mert itt a pici és anyának pihennie kell?

nem kell nehéz kajákra gondolni, de egy tésztát, levest akármit nem hiszem hogy nem lehet megfőzni.

Én hazajöttem a kórházból a kisebbel, másnap már volt ebéd az asztalon(ill, férjemnek vacsora, hisz' értünk gürizik reggeltől estig, ennyit megérdemel.

Egyébként szerintem se menj hozzá vissza.

2010. jún. 21. 14:59
 16/43 anonim ***** válasza:
57%
gondolom te írtad ki az előző kérdést is csak ott még nem volt beteg a párod csupán elvárta hogy tedd a dolgot tegyél rendet és főzz. ez egy kisbaba mellett bőven megoldható, hisz később munka után is meg kell tenned.
2010. jún. 21. 15:00
 17/43 anonim ***** válasza:
73%

A szülés után 6 hét gyermekágy. Ha egy paraszpitsa könnyen kipottyantja a gyereket, attól még nem az a norma.

Van akinél a szülés nem így megy.

2010. jún. 21. 15:20
 18/43 anonim ***** válasza:
29%
Már ne haragudj de a minden nő képes ellátni az alap dolgokat a gyerek mellett. Mégis mit gondoltál? A gyerek felnőtt koráig te csak őt ápolod mert másra nincs időd? Ohh szegény... Lusta p*cs vagy. Ha beteg akkor jól tetted hogy elmentél de ennek a háztartáshoz semmi köze.
2010. jún. 21. 15:22
 19/43 A kérdező kommentje:
Azért jöttem el mert mindenbe beleköt. Szerintem azért mert a saját lelke nincs rendben. A terhességem alatt változott ilyenné, pedig tervezett baba volt. A gyermekem az életem, érte bármit megteszek és erős maradok. Nem az a gond hogy megkért hogy takarítsak, hanem a stílus, hogy a fejemhez vágta. Mert igenis takarítok és ellátom a dolgom, ő csupán belém akart kötni és folyton megalázni. Hogy semmire sem vagyok képes. Én meg úgy érzem, 100%-on teljesítettem. Egyenlőre nem bánom a döntést, bár iszonyat fáj!
2010. jún. 21. 15:26
 20/43 anonim ***** válasza:
100%
Én akkor sem mennék vissza, ha ígérgetne. Legfeljebb meglátogathatna mint vendég, azt is csak addig, amíg rendesen viselkedik velem.
2010. jún. 21. 16:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!