Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom lelkileg terrorizál.1 hónapos babánk van és követeli hogy u. úgy legyen rendben a lakás és főzzek is. Hajnal 3kor kelek és jelenleg még nincs rendszer a pici életében. Mit tegyek?
Pánikbeteg, depressziós és szociális fóbiás. Nem veszi észre és nem látja hogy kicsinál. Megaláz mint nőt, mint embert, mint anyát. Ma elköltöztem tőle. Az egész családja megmondta hogy beteg és orvoshoz kéne mennie. És ők is mondták hogy igazam van hogy eljövök, mert ezt csak a párom általi igéretekkel lehet helyre hozni és ha elmegy dokihoz.
Ti adnátok még esélyt? A gyerek érdekében? És ha nem ígér semmit csak mondja hogy költözzünk vissza a picivel?
Teljesen kivagyok! Úgy érzem megszakad a szívem!!!
A gyerek szereti az anyját és nem fog neki tetszeni, ha terrorizál a párod.
Neked kell eldöntened, én össze sem költöztem volna veled.
Nagy örömmel olvasom, hogy volt Benned annyi bátorság, hogy eljöttél!
Ilyenkor sajnos tipikus, hogy könyörgéssel, zsarolással, parancsolgatással, ígéretekkel, esetleg öngyilkossági fenyegetőzéssel próbálja a bántalmazó az áldozatot visszakényszeríteni. Esetedben még csak nem is ígérget.
Ha beteg a "párod", vállaljon érte felelősséget az apja meg az anyja, Neked meg jogod van nyugodtan élni és békességben nevelni a gyerekedet.
Elhiszem, hogy rossz most, de gondolj arra, ha visszamennél, minden úgy menne,mint amikor eljöttél, semmi jel nem utal a változásra. Légy erős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!