Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerető voltam egy házaságban....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerető voltam egy házaságban. A nő elvált így most már egy hónapja össze költöztünk. Miért nem tud tovább lépni a férjén?

Figyelt kérdés

2018. jún. 19. 05:01
1 2
 11/12 Yoda m. ***** válasza:
0%

Kedves 10-es számú Komnentelő és Vélemény nyilvánító!

Először is elnézést, hogy csak egy 'véletlen' számnak nevezlek a rengetegből, mivel semmiféle néven nem tudlak megszólítani önhibámon kívül...

Szóval csak annyit, hogy amíg én a tisztelt Kérdező és a korábban megjelent Válaszadók soraira reagáltam, de egyetlen szóval sem írtam arról, hogy mi az amit bírok és mi az amit NEM BÍROK.

Te önként megírtad, hogy MIT NEM BÍRSZ... ugye... bár igazából senki nem kérdezte. Szóval, hogy csak tudd: ez maga a trollkodás=nem a témához kapcsolódó...stb. lásd: [link]

Ezzel máris olyan információt kürtöltél szét magadról a világhálón, ami igen lényeges, fontos tulajdonsága az embernek. (Az, hogy mit bír s mit nem bír)

Ugyanis a mentális teherbírásod képességéről adtál egyfajta önjellemzést, ráadásul ingyen. Ezt köszönöm neked.

Nos... kedves 10-es, aki (gondolom) nem tartod magad megmondoember-nek, rögtön utána

MEGMONDOD, hogy a Kérdező miért is kattog, illetve azt is MEGMONDOD: milyen másik lehetőség lehet még szerinted a további ezerből.

Ezek után minek tartod Te önmagad? Meg nem mondó embernek? Ja...igaz, hiszen nem megmondtad, hanem csak megírtad. Bocsi...

Az ERŐ legyen Veletek!

ui: Bevallom, ezen írásom is trollkodás, de mivel a kedves 10-es válaszoló nem privát üzenetbe helyezte a rólam és önmagáról alkotott véleményét, így most tanulságképpen én sem privátban válaszoltam neki.

Bocsássatok meg nekem ezért.

2018. jún. 27. 19:06
 12/12 Inci1976 ***** válasza:
1 hónap még nagyon kevés ... Elhiszem, hogy szeretnéd, ha már túl lépett volna rajta, de sajnos ehhez időre van szükség. Ráadsul én is azt vallom, hogy jobb végig menni rajta. Az meg sokszor több év is lehet ...
2018. júl. 12. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!