Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sír a barátnőm álmában? 1 hónapja költöztünk össze és már kb 5x arra keltem hogy álmában sír.24F
Figyelt kérdés
Beszélni is szokott de nem érteni hogy mit. És ha sír felébresztem 3perc mulva mar alszik utana meg nyöszörög2018. márc. 31. 04:08
1/7 anonim válasza:
Kérdezd meg, hogy mit álmodott... Szerinted mi honnan tudjuk?!
2/7 anonim válasza:
Esetleg történt vele valami rossz korábban? Nem tudsz ilyesmiről?
Tudom, hogy hülyeség ezt írnom, de régebben olvastam egy könyvet, amelynek a főszereplője ugyanúgy sírt álmában, mint a barátnőd és a barátja nem tudta, miért. A könyv végén kiderült, hogy gyerekkorában megerőszakolták.
3/7 anonim válasza:
Sír hogy kicsi a farkad és hogy hogy mondja meg.
4/7 anonim válasza:
Nem kötözködni akarok, de a TE barátnőd és magad sem tudod a választ, szerinted egy rakás idegen honnan a lópikulából fogja tudni? Talán kérdezd meg őt.
5/7 A kérdező kommentje:
De ő nem tudja miért. Nem emlékszik arra sem h mit álmodott
2018. márc. 31. 15:12
6/7 anonim válasza:
3-as, az ovi nem itt van ;)
Lehet tudat alatt nehezen szakad el otthonról. Szeretett otthon lakni, hiányzik neki a családja?
7/7 anonim válasza:
Ez jelezhet valami komolyabb traumát is, amire már tudatosan nem emlékszik. Vagy csak valami más gondja van. Ha fogalma sincs mi, és nemcsak arról van szó, hogy neked nem akarja elmondani, akkor jobb ha elmegy pszichológushoz. Attól hogy nem emlékszik rá tudatosan, a tudatalattijában ott van és befolyásolja minden döntését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!