Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilcsi750 kérdése:
Dobjam? A pasimmal 2 honapja költöztünk közös albérletbe, azóta nem dolgozik, alkalmi munkái vannak csak.37 éves vagyok, nem tudom érdemes lenne e várnom. Mondtam hogy nem tartom el, ne is álmodjon rola.
Figyelt kérdés
2012. máj. 23. 20:28
1/9 anonim válasza:
ne dobd, hanem magyarázd el neki, hogy mi a dolgok rendje
2/9 anonim válasza:
Ez most komoly? Van neked önbecsülésed?
3/9 anonim válasza:
Na hát kezdjük azzal hogy manapság nem olyan könnyű munkát szerezni a rohadt kormány miatt. + én úgy látom ha nincs is állandó munkája akkor is próbál csinálni valamit és ezért vannak alkalmi munkái is. Szal te elégé szemét lehetsz ha már 2 hónap után ki akarod dobni mert nehéz időszak köszöntött rá.
4/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok szemét,mielött idejött dolgozott! Sőt több embert tartott el....
2012. máj. 23. 20:34
5/9 anonim válasza:
Nincs szerencsétlennek munkája, ezért kidobod?
Úristen, inkább hallgatok!
6/9 A kérdező kommentje:
Ugy látom,a többség eltartja a pasit...dícséretes....
2012. máj. 23. 20:35
7/9 anonim válasza:
2-es vagyok
Pont úgy értettem hogy 37 évesen dobd már ki a p_csába.
8/9 anonim válasza:
20:32 Akik sírnak hogy a "rohadt kormány" miatt nincs munkájuk, azoknál rendszerint kiderül hogy a saját hülyeségük miatt. Ezek azok akik csak várják a sült galambot és mindig mást hibáztatnak hogy ők miért nem jutottak előre.
9/9 anonim válasza:
Ne haragudj de ez így kevés.
Több embert tartott el? Vannak gyerekei is? Miattad hagyta el a családját?
Mi az, hogy "idejött"? Minek ment oda, ha máshol volt jó munkája?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!