Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden lány sokáig van reggel a fürdőszobában? Mit lehet olyan sokaig csinálni? Barátnőm több mint egy órát ott van.1 hónapja költöztünk össze.23f
Nekem 45 percbe vagy szintén 1 órába telik mire elkészülök. Miért? Azért mert a reggeli tusolás felfrissít, felébreszt, szóval az tart 10-15 percig, aztán kezdődik a hosszadalmas rész a reggeleimnek. Mivel gyorsan zsírosodik a hajam, ezért minden reggel meg kell mosnom + szárítanom amikor megyek valahova. Hosszú hajam van, a szárítás eltart kb 30 percig. Fürdés előtt vagy után wc. Kell fogat is mosni, felöltözni (nem sminkelek). Nekem ez veszi el az időmet, de ahhoz előbb is kelek fel.
16/l
Hosszú lábai vannak és borotválja.
31/f
Tusolàs 10 perc.
Öltözès 10 perc.
Frizura újabb 10 perc. Ha hosszú haja van, azt idő normálisan megfésülni.
Smink: ez változó, én 10 perc alatt megvagyok vele, de nagyon egyszerűen sminkelek. Ha tényleg szép nappali sminket csinál, arra el tud menni fél óra. Hidratálàs, alapozás, korrektor, púder, highlighter, pirosìtó, szemhéjpor, tusvonal, szempillaspirál, rùzs. Ès akkor még nem próbál ki semmi újat, csak a rutin begyakorolt mozdulatokat csinálja. Ha kísérletezik, arra bizony elmehet még több idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!