Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Minden lány sokáig van reggel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden lány sokáig van reggel a fürdőszobában? Mit lehet olyan sokaig csinálni? Barátnőm több mint egy órát ott van.1 hónapja költöztünk össze.23f

Figyelt kérdés
2018. márc. 4. 16:16
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
66%
Én kb 10 percig,igaz én dolgozok nem érek rá órákig szarakodni.
2018. márc. 4. 16:55
 12/23 anonim ***** válasza:
65%

Én soha nem töltöttem sok időt a fürdőben. Csak a wc-n, szeretek ott olvasni :D

De a világ életemben kicsit fiús lány voltam, többnyire tusolás közben vagy budin ülve mostam fogat, meg hasonló vegyített taktikáim voltak vannak. Reggelente összesen 10-15 percet vagyok a fürdőben, tusolással, fésülködéssel és sminkkel együtt.

Hajmosás és szőrtelenítés többnyire este történik így akkor már senki idejét nem rabolom.

28/N

2018. márc. 4. 16:57
 13/23 anonim ***** válasza:
32%

Nem értettem sohasem, én pl. irtó bunkóságnak tartom azt, ha valaki egy órán át benn van a fürdőben.

Én gyorsan megfésülködök, pisi-kaki, ez maximum 5-8 perc együtt, és kész.

A sminket NEM ott csinálom meg, mert van rajtam kívül még kettő ember, akinek reggel ugyanúgy mennie kell.

De a párom 20 percig is benn van, amitől a hajamat tépem, főleg mikor egy vonattal megyünk.

29n

2018. márc. 4. 17:41
 14/23 anonim ***** válasza:
86%

13# Nem mindenkinek ilyen az idobeosztasa, hogy egyszerre akarnak idore keszulodni. Meg mi pl teljesen jol tudunk a furdoben egyszerre keszulodni a parommal, tud fogat mosni meg akarmit csinalni, amig zuhanyzom, vagy ha o zuhanyzik en sminkelek, stb... A wc kulon van, a furdoben meg tokeletesen elferunk egyutt is.

Nyilvan amit te irsz, hogy egymas elol foglaljak a helyet, mert mondjuk apuka nyilvan nem zuhanyzik amig a lanya fogat mos a csapnal... :D Az bunkosag, de egy egyutt elo parnal nem tudom, ebben mi lehet a problema, hacsak nem 1 negyzetmeteres a furdo, vagy annyira szegyenlosek, hogy nem tudnak egymas szeme elott keszulodni...

2018. márc. 4. 18:34
 15/23 anonim ***** válasza:
58%

Nem. Nagyon nehezen kelek, nekem +10 perc reggeli alvás mindennél többet ér. Este zuhanyzom csak, a hajmosást, szőrtelenítést is délután/este intézem, semmiképp sem reggel. Nem sminkelek, és őszintén szólva fésülködni sem szoktam, mert nem kócolódik a hajam:D Az össz reggeli tevékenységem egy pisilés, öltözés, egy tea megivása és egy fogmosás. Ez jellemzően 20, max. 30 perc, aminek nagy részét nem is a fürdőben töltöm.

Néha még a fogmosást is a munkahelyemen intézem, hogy annyival se kelljen előbb felkelnem:D

2018. márc. 4. 19:55
 16/23 anonim ***** válasza:

Én ki-be rohangálok, szóval nem tűnik annyinak, de szerintem fél óra nekem is megvan bőven. :D

Ébredés után mosdó, gyors mosakodás (zuhanyozni este szoktam, szóval az nincs). Utána kijövök, kontaktlencsézek a nappaliban, aztán visszamegyek, fogat mosok. Sminkelek - én mondjuk nem szoktam krémezni, meg egyéb kencéket felvinni, úgyhogy nekem az 10-15 perc, attól függ, hogy csak gyorsan valamit feldobok vagy rendesen csinálom.

Aztán megint otthagyom a fürdőt egy időre, öltözök, készülődök, stb. Aztán még fésülködés, meg mosdó. Aztán indulás előtt visszalépek még egyszer, mert nekünk a fürdőajtón van nagy tükrünk, hogy ellenőrizzem magam. :)

Mondjuk aki nem ilyen pillangó módra mászkál a lakásban, mint én, annak ezek ugye összeadódnak. Meg ha valaki gondosabban foglalkozik magával, pl. reggelente szemöldököt szed, ha kell, smink előtt arckrémezik, vagy testápolózik öltözés előtt... Vagy a hajára figyel oda, beszárítja vagy kivasalja...

Egyáltalán nem olyan sok az az egy óra. Bár nekem nem csak a fürdő, de a reggeli készülődés, hogy indulásra készen legyen, felkeléstől kabátig, simán egy-másfél óra elmegy vele. Rendesen az őrületbe is kergetem a párom. :)

2018. márc. 5. 09:16
 17/23 anonim ***** válasza:
50%

14-es, akkor keljek fel azért hatkor, mert a kedves párom képtelen 10 perc alatt elkészülni reggel?

Marha jó, tényleg. Neki is a 7:30-as vonattal kell mennie olykor, nekem is, én felkelek 6:45-kor, de ha ő is felébred, akkor simán bemegy előttem 25-30 percre.

Nyilván, amikor nem egyszerre megyünk, nem érdekel a dolog, de mikor ő tökörészik benn előttem, én meg nem haladok, az mocskosul kellemetlen.

2018. márc. 5. 16:49
 18/23 anonim ***** válasza:
50%

És nlunk EGYBEN van a wc-fürdő, szóval az sem opció, hogy pisi-tamponcsere-kaki, addig a másik zuhanyzik, és cserélünk.

Nem, olyankor én ácsorgok, hatszor rákopogok, mert épp bepisililek vagy ömlik belőlem a vér, de ő magára zárja az ajtót és komótosan megmosakszik.

2018. márc. 5. 16:51
 19/23 anonim ***** válasza:
18# A WC egy max 10 perces művelet, nem értem, a többi időben miért nem tudtok együtt készülődni. De nem is az én dolgom. Mindenesetre nem bonyolult egy 10 perccel korábban kelni, hogy kényelmesen el lehessen készülni. Sosem értettem ezt a reggeli kapkodást, én általában ha mennem kell valahová, két órával korábban kelek, és nem azért, mert két órát készülődök, de nyugisabban indul a nap, ha tudok mondjuk egy fél órát ücsörögve kávézni, akár normális reggelit csinálni, vagy bármit, csak ne a perceket kelljen számolgatni. Aludni meg mindenki szeret, igen, ezért kell este időben lefeküdni.
2018. márc. 5. 17:23
 20/23 anonim ***** válasza:
Hát én 6:20-kor kelek, és 7:30-kor indulok. Ebből 20 percig csak nézek ki a fejemből, begyűjtöm a zombis játékban a paradicsomokat. Külön vécé, fürdő, előbb pisilek, aztán annyit vagyok a fürdőben, míg fogat mosok meg beteszem a lencsém. Arcápolás, smink a nappaliban történik nálam, közben megy a CNN, különben bealszom. Fürdőbe csak púderezni szaladok vissza, vagy lekapni egy pár zoknit a fregoliról, meg a hajamat megnézni.
2018. márc. 5. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!