Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden lány sokáig van reggel a fürdőszobában? Mit lehet olyan sokaig csinálni? Barátnőm több mint egy órát ott van.1 hónapja költöztünk össze.23f
Én sokkal kevesebbet mert borzasztó rossz vagyok koránkelés terén, így nem reggel szoktam zuhanyozni, szőrteleníteni és hajat mosni pláne nem. Fogmosás, fésülködés 5 perc, gyors, 5 termékkel készülő smink (nem a fürdőben mert rossz a fény, de ha lenne normális világításom ott csinálnám) újabb 5 perc, pisi, tampon 2 perc.
De ha reggel készülődős típus akkor valószínűleg inkább olyasmi rutinja van mint nekem mielőtt esti programra megyek, ezesetben simán kitölthető egy óra. Zuhanyzás hajmosással és szőrtelenítéssel 20 perc, mire megszárítom teljesen valami normális formára még 15 perc. Teljes smink, mindennel együtt minimum 15 perc. Ha emellé még mondjuk szemöldököt szed, testápolót használ, fogat mos, és kakil akkor már egy óra körül/fölött jár. Ha esetleg még valami frizurát is csinál, nem csak szárítja hanem vasalja, göndöríti, befonja, az újabb meghatározhatatlan, 5 perc és másfél óra között terjengő időtartam.
Ha az a kérdés gyökere hogy egybeesik a reggeli készülődésetek és neked kapkodnod kell, nincs időd készülődni vagy elkésel miatta, akkor beszéljétek végig hogy mit lehet kitelepíteni a fürdőből vagy átfedéssel csinálni. A zuhanyzást nyilván nem, de sminkelni remekül lehet egy bármilyen jól megvilágított ablakban vagy asztalnál, és nem is nehéz odaköltözni ha valami kis dobozkába beteszi a sminkcuccait és odacuccol minden reggel. Te bőven tudsz borotválkozni vagy fogat mosni amíg ő zuhanyzik (szégyellőséknek a zuanyfüggöny csodákra képes), vagy el tudsz kezdeni zuhanyozni amíg ő hajat szárít. Esetleg kérdezd meg hogy nyitott lenne-e néhány dolgot áttelepíteni estére, még ha reggel is szeret zuhanyozni, a szőrtelenítést, hajmosást, arcpakolást esetleg áttehetné esti programnak.
Nekem harminc negyven perc a fürdő. De abban minden benne van.
Reggel én kelek elsőnek, amióta gyerekeim vannak. A nyugis kv és a nyugis wc használat nélkül megbolondulnék. Utána elmegyek tusolni, fogmosás testápolás krémezés, ébresztem a párom, smink az kb öt perc se, mire végzek ébresztem a gyerekeket, és indulok dolgozni.
Nincs összeakadás így
Én is sokáig (30-40 perc: fogmosás, mosakodás, smink, hajbelövés) vagyok a füriben. Ha időt spórolok esetleg, akkor még ki is takarítom a mosdót és a kádat :D:D.
A párommal közel egy időben indulunk dolgozni, de én korábban felkelek, hogy a fürdős dolgaimmal ne akadályozzam az ő mozgását.
Általában úgy szervezzük a dolgainkat, hogy ne legyünk útban egymásnak...minden csak a figyelmességen és a közösen megalkotott "szabályokon" múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!