Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a ferjem havi fizetese 700000 ft de nincs bejelentve és kiakarja szurni a szemem 30 ezer ftos gyerektartassal mit tudok tenni?
#2 Ja, az egyéves gyerek mellől. Ezt te sem gondoltad komolyan. A kérdező fiatal anyuka, és a baba életében az első két év a kritikus (az ekkor szerzett élmények az egész életére kihathatnak), úgyhogy minimum még egy évig a baba mellett a helye.
Amúgy tapasztalatból mondom (nem én váltam anno, hanem anyukám), hogy ha feketén dolgozik, akkor abból tényleg nem fogsz túl sok gyerektartást viszontlátni. Azért érdemes tájékozódni, mert lehet, hogy a csávód most kamuzik.
22/N
4-es.
Hiába pereskedik,csak rosszabbul járna. A hivatalosan bejelentett fizetésének megvan hogy hány százalékát kell gyerektartásra adnia. Ha ennyi,akkor ennyi.
Attól,hogy a férfi kézbe kap több pénzt,azt senki nem látta,és nem tudod bizonyítani. Kivéve ha lefilmezed az egészet,és bejelentést teszel.De akkor meg börtönbe is mehet az apa,és onnantól fizetése sem lesz,tehát nem fog tudni miből adni...
Sakk-matt.
#6: Nem igaz. Ha gyanítható a feketejövedelem, akkor vizsgálják az életszínvonalat és becslés alapján állapítják meg a tartásdíjat.
Azonban kiugróan magas jövedelem alapján nem %-ot állapítanak meg. Ha milliókat keresne az ex férjed havonta, akkor sem fogsz kapni százezreket.
Amúgy nem értem. Feketén vannak kiadva a lakások? Ez már egy adu a te kezedben.
Én peren kívül "megegyeznék" vele. Megmondanám neki: Idefigyelj drága szerelmem, vagy fizetsz mondjuk 60 ezer Ft-ot, vagy felnyomlak a Nav-nál a lakásaid miatt, amit ugye nem jelentesz be. És nem viccelek!
Ha van egy kis esze, nem várja meg, h felnyomd.
Ha, meg bejelentett a lakás kiadás, akkor az bevételnek számít, amit a bíróság figyelembe vesz, így a gyerektartás sokkal magasabbá tehető.
Utána meg majd ő megy börtönbe zsarolåsért. Gondold meg, milyen jó tanácsokat adsz.
Én egy ügyvéd tanåcsát kérném ki a helyedben, kérdező, nem hozzá nem értő random emberekét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!