Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit tenne kinek a helyében? (volt férj, szerető-menyasszony, exfeleség)
Szituáció a következő:
Férj megcsalja a gyeden lévő feleségét (pár hónapos baba) egy nővel. Feleség megbocsát, majd 2 hónap múlva kiderül, hogy mégsem múlt el a férj kapcsolata, ezért elköltöznek a gyermekkel. 3 nap múlva a szerető a férjhez költözik. 1,5 hónap múlva férj eljegyzi a szeretőt. Rá 4 hónapra (kezdetektől 6 hónap) kimondják a válást. Férj nem akart volna válni, mert visszaszeretné kapni a családját. Persze ezt csak az exfeleségnek mondja. Válás után exfeleséggel megcsalja a szeretőt (már menyasszonyt). Ez kiderül, de a menyasszony nem tekinti megcsalásnak, mert szerinte csak hazudja a volt férj a szerelmet az exfeleségnek (1 éves közös gyermekük anyjának). Kiderülés miatt volt férj az exfeleségre haragszik meg és kimagyarázza a menyasszonynak, hogy az exfeleség mászott rá, ő áldozat. Exfeleség szerelmes még, elvégre megcsalás miatt váltak, szenved.
De ismerős. És itt még csak nincs is harmadik nő! :-)
A tökéletes válasz a nemtudom hányas írta: Nárcisztikus személyiség.
Nagyon egyszerűnek tűnik hogy ki kell dobni, csak nem az. Rám például úgy tudott hatni, hogy szemrebbenés nélkül állította, hogy a család egysége a legfontosabb a számára, és én is komolyabban vehetném az ígérteimet. Én képzelődöm, ő csakis értünk dolgozik. Senki más nincs az életében.
Az enyém sokkal okosabban csinálta, és soha nem engedte, hogy a "szereplők" egymással kommunikáljanak. Valamint már előre beharangozta, hogy a másik nő egy őrült, és hazudni fog.
Amiről tudok, hogy hármas életet tartott fenn, a harmadik nő semmiről sem tudott, mi sem róla, és igazából még a lebukásig sem jutottunk el. Magánnyomozót is felesleges fogadni, egy igazi Nárcisztikus van annyira paranoiás hogy rögtön kiszúrja. Le is fizette a magánnyomozót aki meg nekem kamuzott. A volt párom írta a magánnyomozói jelentést - amit a magánnyomozó nekem mint megfigyelése adott át. Egy szófordulatán lebukott, tudtam hogy ő írta.
Az ilyen emberek egyébként veszélyesek, és a megcsalás még a veszélytelenebb a többi tettükhöz képest.
Így a volt feleség bár lehet hogy fáj neki, ha a pasi eltűnik a legjobb dolog lesz, ami történhet vele.
A pasiért két nő akkor harcol, ha mindkettő hülye.
Ha az egyik nő okos, akkor ő kilép ebből a hármasból, és a hülye nő megnyeri a pasit.
Ha mindkét nő okos, akkor mindketten kilépnek, a pasi meg marad két szék között, de ez kit érdekel.
Nálatok mi a helyzet, ki a hülye nő, és ki az okos?
Volt férj azóta is az ex szeretővel van, de még mindig nem vette el.
Az ex feleség április óta egyedül van a 2 éves gyerekkel, mert az a férfi is ott hagyta őt egy másik, de 2 gyermekes közelebb élő nőért közel 1 év után. Szerintem magában keresi a hibát és depressziós lett ettől, mert a környezetében élők és munkatársai szerint is teljesen bezárkózott. Ők vidámnak, szószátyárnak ismerték, de mára "faarc", csendes lett. Én is próbáltam vele felvenni a kapcsolatot, de teljesen elzárkózott. Diplomatikus, lerázó válaszokat adott. A hogy vagy kérdésemre annyit, hogy jól....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!