Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit tenne kinek a helyében? (volt férj, szerető-menyasszony, exfeleség)
Szituáció a következő:
Férj megcsalja a gyeden lévő feleségét (pár hónapos baba) egy nővel. Feleség megbocsát, majd 2 hónap múlva kiderül, hogy mégsem múlt el a férj kapcsolata, ezért elköltöznek a gyermekkel. 3 nap múlva a szerető a férjhez költözik. 1,5 hónap múlva férj eljegyzi a szeretőt. Rá 4 hónapra (kezdetektől 6 hónap) kimondják a válást. Férj nem akart volna válni, mert visszaszeretné kapni a családját. Persze ezt csak az exfeleségnek mondja. Válás után exfeleséggel megcsalja a szeretőt (már menyasszonyt). Ez kiderül, de a menyasszony nem tekinti megcsalásnak, mert szerinte csak hazudja a volt férj a szerelmet az exfeleségnek (1 éves közös gyermekük anyjának). Kiderülés miatt volt férj az exfeleségre haragszik meg és kimagyarázza a menyasszonynak, hogy az exfeleség mászott rá, ő áldozat. Exfeleség szerelmes még, elvégre megcsalás miatt váltak, szenved.
Én nőként azt tudom mondani, hogy mindkét nő helyében baxnám ki a férjet, mint macskát, és csalja tovább a jobb kezét a ballal. Nem hogy még harcol is egy ilyen selejtért... ez elég sokat elmond róluk is.
Három lelki nyomorék, akik megérdemlik egymást.
Még annyi: exfeleségnek azt hazudja, hogy nem gondolta komolyan az eljegyzést és őt szereti.
Menyasszonynak azt hazudja, nem jó a viszonya az exfeleséggel és lehordja mindennek, hogy csak a gyerek miatt találkoznak.
Ennyire nyomorult pasi is van és kell valakinek?
Kapcsolatfüggő akinek most jó ideig nő nélkül kellene élnie, hogy rájöjjön a valódi érzéseire, milyen is az élet ha hoppon marad s lezárni magában amit le kell.
Anyuka kapaszkodik igen hisz épp most alapozott erre a hülyére egy egész életet, hogy közösen fognak egy gyereket felnevelni s társnak hitte abba közös családot alapítanak. Ehelyett lealázták a porba pont mikor amúgy is nem a szexi nő hanem az anya szerepre kellene koncentrálnia s megélnie annak szépségeit.Ehelyett mivel sokk volt számára az egész (bár nem tudom a jeleket mennyire akarta nem észrevenni ha voltak) persze, hogy kapaszkodik az eredeti elképzeléseikhez.
Szerető hiéna. Ezt kár cizellálni.
Mekkora görény a férj. Feleség oldaláról nyilatkoznék.
Nagyon szeretem a férjemet, DE azt is tudom, hogy egy ekkora árulásnál úgy kiábrándulnék belőle, hogy felőlem mehetne ahová akar a hazugságaival együtt.Egye meg amit főzött.
Szerintem meg a férj-el rendben van minden alapból. A két nő az ostoba, hogy foglalkoznak vele.
Mégis ki az a férfi, aki ne élvezné, hogy két buta nő ki van bukva miatta, ráadásul megdugta mindkettőt (esetleg még dugja is)
Rendben van ez így nagyon is. Csak női szemszögből megalázó a dolog. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!