Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
31 éves nő, és boldog feleség vagyok. A férjem korábban volt már házas, a válásukhoz nincs közöm, utána ismerkedtünk össze a férjemmel. Szerintetek az miért van, hogy az exfeleség a mai napig az én közösségi oldalaimat, fényképeimet bámulja?
A helyzet az, hogy néhány napja gondolom, hogy véletlenül, de az indtagram profilomon belájkolt egy képet, majd gyorsan vissza is vonta a szívecskét.
Ismerősöktől is tudom, hogy folyton rajtam köszörüli a nyelvét, mindenféle valótlan és sértő dolgot összehord rólam.
Szerintetek ezt miért csinálja?
És mikor lesz vége?
31 évesen miért foglalkozol ilyennel? Nincs jobb dolgod? Miért érdekel ez téged?
Talán irigység, ennyi. De erre egyedül nem jöttél még rá?
Nézd feltetted a képeidet hogy mutogasd másoknak. Na ő meg nézegeti amit te feltettel hogy nézegessek.
Most mi itt a gond ?
"31 éves nő, és boldog feleség vagyok"
Biztos??? Mármint ez a legnagyobb problèmád, hogy egy ex mint hadovál rólad?? Ki nem szrja le??
Ennyire nem lehet lent az önèrtèkelèsed!
Most azt várod, hogy tapsoljunk ahhoz hogy 31 évesen ilyen tini oldalakra teszel ki "normálisembertnemérdeklő" képeket magatokról, és az exe sajnálja a múltat, és keserű neki a válás?
Biztos vannak nagyon okos bnőid, mint te, majd ők megveregetik a vállaid, hogy egy ilyen egyszerű dolgot nem tudsz összekapcsolni, vagy ennyire nincsenek, és szeretnéd világgá kiabálni szerencsétlen nyomorát? :D
instát tedd privátra
meg facen is csak ismerősök lássák, amit kiraksz és kész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!