Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok férfi miért sírja vissza a volt feleségét?
Feltűnően gyakori jelenség.
A férj félrelép, elhagyja a családját, összeköltözik egyből a szeretőjével.
Egy pár hónap múlva elkezdi visszasírni a feleségét.
Van, aki újra is akarja kezdeni, és nyomul, de enyhébb esetben is megy s barátnőjének "a feleségem ezt így meg úgy csinálta".
Évekkel válás után is úgy emlegeti, hogy " a feleségem".
Ha a nő összejön valakivel, akkor pedig megviseli.
Nem értem a dolgot, elvégre pont azért tartott szeretőt és vált el, mert a feleségével nem boldog, valami hiányzik. Aztán egy életen át a volt feleség lesz az etalon, akihez hasonlít mindenkit.
Valaki járt már így?
Jancsik87, ez biztosan így van.Én nem sírom vissza pl.még csak az kéne..Egyébként nem ez volt most a kérdés.
Kérdező, azért sírják vissza, mert idővel rájönnek, hogy ez ugyanaz a szereposztás, felállás, csak más személy van az asszony helyén.Ergo, nem mindig lesz tökéletes a csere, és erre később döbbennek rá a férfiak.
Szerintem meg az a beteg h egy apukat elszereti a csaladjatol, majd a közösen letrehozott lakasba kirakjak azoknak a gyerekeknek a kepet, akiknek uez az apuka olvashatna estenkent az esti meset, ha nem jött volna a nagy szerelem.
Elvaltunk. Ket kulon csalad lettunk, millio kep van a masikrol telefonon, laptopon, albumban, de en sem szeretnem az ö fejüket nezni a falunkon, bar erre is volt inditvanya, ahogy naaaaagy közös happy family fotora is, exnej, gyerekek, ujnej, ujgyerek es a közepen ö. Hozott egy döntést, nincs olyan h a jo reszeket apoljuk es emlekeinkben megörizzük a regi csaladbol, de az ujjal elunk. (félreertes ne essek, a kapcsolattartast maximalisan tamogatom es forszirozom is)
"naaaaagy közös happy family fotora is, exnej, gyerekek, ujnej, ujgyerek es a közepen ö. "
Bocsi 9-es, de ezen nagyon jót nevettem. Elképzeltem, ahogyan pöffeszkedik középen, mint egy jóllakott háremőr. :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!