Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Egy férfi nem csak a feleségét hagyja el, hanem a gyerekeit is" Egyetértesz?
Kérlek írjatok nemet és indoklást is.
Köszönöm
Egyáltalán nem értek egyet.
Egyrészt a válás két személyen múlik, nem csak egyen.
Másrészt attól még, hogy a feleségétől elválik (akármilyen okból, akárkinek a hibájából!) a gyerekei még a gyerekei maradnak, és ugyanúgy tartja normális esetben velük a kapcsolatot, és szereti őket.
Egyébként meg lehet, hogy a férfinál lesznek elhelyezve a gyerekek. Sok ilyen van.
Szóval az állítás butaság!
27/N
Nem, nem értek egyet.
Amúgy meg kezdem unni az ilyen típusú kérdéseket. APuka egy szemétláda, elhagyta anyucit (persze abba már senki nem gondol bele, hogy anyuci is lehet EETLEG a vétkes), és tojik a gyerekére, mert ha nem így lenne, akkor nem válna el, PFUJ APUKÁK!
Persze, nem látja sokat apuka a gyereket, mert a gyerek mindig anyucinál köt ki.
Hadd meséljem el az én esetemet: megesett az a nagyon ritka eset, mikor szüleim válása után nem anyához, hanem apámhoz kerültem. Vagyis, a bíróság anyámnak ítélt, de ő lepasszolt apámnak. Egy városban élünk, anyám mégis tojik rám, még szülinapomon sem dob meg egy SMS-sel sem.
Néha bele kéne gondolni, kedves férfigyűlölő elvált nők és gyerekek, hogy igenis létezik másik oldal, sőt.
Üzenném az olyan gyerekeknek, akik felteszik az ilyen kérdéseket, hogy ne itt, hanem anyukánál kérdezősködjenek, mert könnyen meglehet, hogy apuka látogatná azt a szerencsétlen gyereket, de anyuka nem engedi, persze anyuka ezt a gyereknek már nem mondja el.
Nem olvastam el a hozzá szólásokat, de csak azért hogy ne befolyásoljanak,mivel én könnyen hajlamos vagyok rá.
Azért mert valaki a feleségét el hagyja, attól még a gyereke a gyereke marad.
Miért kellene két olyan embernek együtt élni akik nem szeretik egymást, vagy is az egyik fél nem szereti a másikat? De attól még a gyereke marad, az ő vére lesz örökké. Az egy más kérdés hogy kapcsolat tartásban hogy áll a dolgokhoz. Sajnos én rossz helyzetben voltam,mert én három éves voltam amikor láttam az apám. Most negyven kilenc vagyok. Ha látni akart volna, láthatott volna. De ez a ritka, szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!