Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
31 éves nő, és boldog feleség vagyok. A férjem korábban volt már házas, a válásukhoz nincs közöm, utána ismerkedtünk össze a férjemmel. Szerintetek az miért van, hogy az exfeleség a mai napig az én közösségi oldalaimat, fényképeimet bámulja?
A helyzet az, hogy néhány napja gondolom, hogy véletlenül, de az indtagram profilomon belájkolt egy képet, majd gyorsan vissza is vonta a szívecskét.
Ismerősöktől is tudom, hogy folyton rajtam köszörüli a nyelvét, mindenféle valótlan és sértő dolgot összehord rólam.
Szerintetek ezt miért csinálja?
És mikor lesz vége?
Na, kedves kérdező? még mindig boldog feleség vagy?
Esetleg boldog, tudatlan feleség.
Megérdemled hogy egyszer majd nagyot koppanj. Aki szétszedi másnak a családját, nem érdemel jobbat!
Utolso olvas valashoz semmi kozen.
Alert nezegeti mert mindenki kivancsi ra exe mit csinal es kviel. Hazassagi Eros kapocs
Azert,mert meg szereti a ferjed,es irigy rad,azert nezeget.Figyel,hatha lat infot rolatok,vagy varja,hogy egyedulallo va valtoztasd a statuszod.
Amugy,instan privat fiok,facen ,cdak ismerosok beallitas.
Lett azota vmi fejlemeny amugy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!