Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ki mit tenne kinek a helyében?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mit tenne kinek a helyében? (volt férj, szerető-menyasszony, exfeleség)

Figyelt kérdés

Szituáció a következő:

Férj megcsalja a gyeden lévő feleségét (pár hónapos baba) egy nővel. Feleség megbocsát, majd 2 hónap múlva kiderül, hogy mégsem múlt el a férj kapcsolata, ezért elköltöznek a gyermekkel. 3 nap múlva a szerető a férjhez költözik. 1,5 hónap múlva férj eljegyzi a szeretőt. Rá 4 hónapra (kezdetektől 6 hónap) kimondják a válást. Férj nem akart volna válni, mert visszaszeretné kapni a családját. Persze ezt csak az exfeleségnek mondja. Válás után exfeleséggel megcsalja a szeretőt (már menyasszonyt). Ez kiderül, de a menyasszony nem tekinti megcsalásnak, mert szerinte csak hazudja a volt férj a szerelmet az exfeleségnek (1 éves közös gyermekük anyjának). Kiderülés miatt volt férj az exfeleségre haragszik meg és kimagyarázza a menyasszonynak, hogy az exfeleség mászott rá, ő áldozat. Exfeleség szerelmes még, elvégre megcsalás miatt váltak, szenved.

2018. ápr. 26. 17:31
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Az összes szereplő nézzen magába, és szégyellje magát, főleg az anya+apa mert ők már nem csak magukkal szórakoznak
2018. ápr. 26. 18:08
 12/28 A kérdező kommentje:
Anyának 2 hónapig tette a szépet, hátha visszavonja a válást, mert anya adta be, mikor a szerető a férjhez költözött.
2018. ápr. 26. 18:10
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

AZ összes szereplő egy fél forintot nem ér összesen.

Szánalmas mind

2018. ápr. 26. 18:13
 14/28 A kérdező kommentje:
Én az exfeleséget sajnálom a szituációban, hogy hagyta magát átverni egy gerinctelen férfi és nő által. Persze, mikor ezt a férjjel közöltem kívülállóként, akkor kikérte magának.
2018. ápr. 26. 18:16
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Te ki vagy a tortenetben kerdezo?

A ferj mindkettonek hazudozik,mert a feleseget is szereti,de kene neki a szereto is.Nem tud donteni.

Elitelem a szeretot,mert kisgyerekes apa kellett neki.

Most meg ot csalja a volt nejevel.Megerdemli.

En a gyereket sajnalom,de a feleseget is,h ilyen lehuto a ferje.

2018. ápr. 26. 18:16
 16/28 A kérdező kommentje:
A volt férj mindkettőhöz ragaszkodott volna, csak megfordította volna a nők szerepét.
2018. ápr. 26. 18:17
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Az exfeleség helyében a kötelező láthatáson kívül egy másodperccel sem töltenék el többet a pasival.

A szerető helyében dobnám ezt a trógert és keresnék egy normális férfit.

A férfi helyében elgondolkoznék azon, hol és mikor lettem ekkora gyökér.

2018. ápr. 26. 18:36
 18/28 A kérdező kommentje:
A férfi azóta a kötelező láthatásokhoz sem ragaszkodik, mert ritkábban akarja látni az exet a szerető kérésére, aki bizalmatlan lett. A férfi az exre haragszik, amiért elmondta a szeretőnek a megcsalást, mert azt hitte ezzel ő lelép és újból egy család lehetnek. A férfi az exfeleséghez bizalmatlan és a gyerek issza meg a levét.
2018. ápr. 26. 18:44
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
A férfi nárcisztikus személyiségzavarban szenved.Azaz a pszichológia így nevezi az ilyen gerinctelen hulladékokat.Ilyen pasival éltem, mikor megtudtam, hogy megcsalt, kidobtam mint azt a bizonyos macskát...Ő is rögtön eljegyezte mucikát, közben velem üvöltött, hogy miért költöztem el a gyerekkel a közös lakásunkból, ő szeretett volna bármikor hazajönni hozzánk.Most már mucikával egymás vérét szívják.A legnagyobb vesztes a fiunk, mert most őt próbálja manipulálni.Ha nagyon muszáj, írásban kommunikálok vele.A leírt esetben a volt feleségnek távol kellene tartania magát ettől az embertől.Az új nővel megérdemlik egymást.Értem én, hogy szenved a volt asszony, én is szenvedtem, éjszakákon át zokogtam, de tartás legyen már egy nőben.Kukába az ilyen pasival!
2018. ápr. 26. 20:19
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Pasi nyero ket not hulyit

Szereto oriasi ribizli elkolcstelen lelketelen no aki kisgyerekes pasinak hanyattdol.

Ex feleseg pedig ossze kell szedje magat es kopni kell az exre nem erdemli ot

2018. ápr. 27. 17:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!