Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mikor hagynád, hogy apukához...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor hagynád, hogy apukához kerüljenek a legkisebb gyerekeid?

Figyelt kérdés

Nemrég tudtam meg, hogy egy lány ismerősömet az apukája neveli a válás óta.

Azt állítja a két legkisebb testvér került az apukához és a nagyobbak anyukához. Számomra elképzelhetetlen lenne, hogy a kislányomat az apukának adjam és ne én neveljem. Igaz, nekem a válás is elképzelhetetlen. Szerintetek melyik anya adná kicsiként a lányát az apukának? Ez normális eset?

2018. ápr. 2. 18:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
2018. ápr. 3. 00:25
 12/13 anonim ***** válasza:

Nekem még nincs gyerekem, igy lehet, hogy az en valaszom nem mervado, de azert leirom, hogy en hogy latom.

En ket esetben "engednem", hogy az apaval lakjon a gyerek valas utan: az egyik, ha halalos beteg lennek, a masik, ha a gyerek nagyon apas, es osszetorne, ha nem mehet az apjaval (ehhez persze feltetel, hogy az apa normalis, es minden feltetel megvan, ami a neveleshez kell.) Ebben a ket esetben birosagra sem lenne szukseg, es termeszetesen magamat, mint anyat sem tagadnam meg a gyermektol, es folyamatos napi kapcsolatban lennénk, hogy a valas miatt o a legkisebb hianyossagokat is kevesbe erzekelje.

2018. ápr. 3. 04:43
 13/13 anonim ***** válasza:

Egy barátomnál azért van így, mert ő irodai munkás, gyakran home officeban, anyuka műszakvezető egy gyárban, 3 műszakban.

5 éves ikreik vannak.

Anyuka ennél jobb munkát nem kap a környéken, főleg nem ilyen fizetésért.

Sokat látogatja a lányokat, hét közben is.

2018. ápr. 5. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!