Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor hagynád, hogy apukához kerüljenek a legkisebb gyerekeid?
Nemrég tudtam meg, hogy egy lány ismerősömet az apukája neveli a válás óta.
Azt állítja a két legkisebb testvér került az apukához és a nagyobbak anyukához. Számomra elképzelhetetlen lenne, hogy a kislányomat az apukának adjam és ne én neveljem. Igaz, nekem a válás is elképzelhetetlen. Szerintetek melyik anya adná kicsiként a lányát az apukának? Ez normális eset?
Nekem még nincs gyerekem, igy lehet, hogy az en valaszom nem mervado, de azert leirom, hogy en hogy latom.
En ket esetben "engednem", hogy az apaval lakjon a gyerek valas utan: az egyik, ha halalos beteg lennek, a masik, ha a gyerek nagyon apas, es osszetorne, ha nem mehet az apjaval (ehhez persze feltetel, hogy az apa normalis, es minden feltetel megvan, ami a neveleshez kell.) Ebben a ket esetben birosagra sem lenne szukseg, es termeszetesen magamat, mint anyat sem tagadnam meg a gyermektol, es folyamatos napi kapcsolatban lennénk, hogy a valas miatt o a legkisebb hianyossagokat is kevesbe erzekelje.
Egy barátomnál azért van így, mert ő irodai munkás, gyakran home officeban, anyuka műszakvezető egy gyárban, 3 műszakban.
5 éves ikreik vannak.
Anyuka ennél jobb munkát nem kap a környéken, főleg nem ilyen fizetésért.
Sokat látogatja a lányokat, hét közben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!