Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon elkeseredett lennél, ha nem születnének gyerekeid?
Unokatestvérem 41 éves lesz jövőre és egyre depressziósabb,hogy idáig még nem szült gyereket és talán már kezd beletörődni,hogy nem is lesz majd.
Idáig csak a link férfiakat fogta ki.
Te nagyon elkeseredett lennél ha nem születnének gyerekeid?
Persze sok olyan eset van amikor van az embernek 2-3-4 gyereke,de egyik sem foglalkozik vele,inkább beteszik az öregek otthonába.
Nem.
A gyereken kívül is van még sok dolog, ami értelmet ad az életnek, és 41 évesen én már biztos, hogy nem kezdenék családalapításba.
Ő sem csak gyereket szeretne (akkor lehetett volna eddig is egyedülálló anya, semeddig se tart), de ő családot szeretne. Ahhoz pedig a legfontosabb egy megfelelő férfi, akivel ezt meg is lehet valósítani.
Hidd el, hogy neki ez sokkal fájdalmasabb hiányosság, mint az, hogy a gyerek nem jött össze!
Viszont a jó hír az, hogy a szerelemből nem lehet kiöregedni, és sosem késő találni olyan párt, akivel boldog lehet!
Nem akartam régebben mindenáron gyereket/családot. Úgy voltam vele, hogy ha lesz lesz, ha nem nem. Becsúszott a baba. Már 2 éves.
Ha visszafordíthatnám az időt is szülnék! :)
Így hogy tudom, hogy milyen érzés anyának lenni, így elkeseredett lennék, nagyon.
Nem igaz,amit írsz. Nem azokat fogta ki,hanem azokat választotta Ő maga... persze ha az az egyetlen elsődleges kizáró szűrő,hogy jóképű-e vagy sem, hát akkor nem csodálom az eredményt...
mert ez a nők első kritériuma...
Bírom ezeket a kifejezéseket: "fogta ki" meg "becsúszott"...
Amúgy nem. A Föld így is túlnépesedik, nehéz lenne jó lelkiismerettel gyereket vállalni.
Ha 41 évesen még egyedül lennék, néhány kaki kapcsolattal a hátam mögött, akkor jó eséllyel rosszul érezném magam. De ez nem a gyereken múlna.
A párommal viszont boldog vagyok, egy gyereket szeretnénk majd, de azt gondolom, hogy ha nem jönne össze, akkor meg fogjuk találni az életben a szépséget anélkül is. Vagy örökbe fogadnánk.
Ja és nem, gyereket nem azért vállalok, mert
- a társadalom elvárja
- az anyám elvárja
- így majd lesz valaki, aki pátyolgat öregkoromban,
hanem mert ÉN a PÁROMMAl együtt akarjuk ŐT.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!