Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékeny vagy irigy vagyok a párom exére, vagy csak elkeseredett?
Ennek a kapcsolatnak már 8 éve vége van, az ex férjhez ment és van 3 gyereke (38 éves). Elég gazdag nő aki nagyon sok mindent megkapott az élettől: autót, lakást, külföldi egyetemre járt, tengerparti nyaralójuk van a szüleinek, vállalkozásuk, sok-sok pénz. Soha nem dolgozott így mindent a szülei vásároltak neki miközben már régen felnőtt. Most is azok tartják el őt és a férjét,gyerekeit. Szerintem csak egy csúnya,dologtan lotyo.
Én 24 éves vagyok és semmit nem kaptam mindebből a szüleimtől. Sajnos az én szüleimnek nincs pénze. Egy használtautót szeretnék nagyon, de sajnos egyhamar nem lesz. Ha arra gondolok hogy ez a dologtalan lotyo mi mindent kapott az élettől és én meg semmit, elkap a szomorúság és a depresszió. Tiszta szíből kívánom hogy a gyerekei de az egész családja leukémiásak/rákosak legyenek hogy megérezze milyen is ha valami nem megy jól az életben! Sajnos amég jól vannak ez sem hat és nem változtat az én szar helyzetemen..
Normális mindez?
"Tiszta szíből kívánom hogy a gyerekei de az egész családja leukémiásak/rákosak legyenek"
aha, tök normális....
Van valahol tukrod? Mert ha igen, fogd meg, nezz bele, es kopd le.
Ciganyokat meghazudtolo stilusod van, gusztustalan vagy. a feltekenyseg egy termeszetes normalis emberi erzes, viszont ez a tomeny rosszindulat mar egyaltalan nem. Remeljuk a parod nem marad veled.
egyet értek,az élet nem igazságos soha nem is volt az,de az ember tud igazságot tenni :)! és ez a legfontosabb,mi eltudjuk dönteni ki mit érdemel.
sajnos sok az élettelen aki viszi manapság valamire szerencse miatt és ez által valakinek érzi magát.Megértem a gyűlöletet (:
és a női gyűlölet egy másik nő iránt még inkább őszintén az.D: és ez szép :D szeretem.
néha el kell venni ami jár :D ellenségeinket szenvedni látni pedig kielégítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!