Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valoban, , csak, , felt, vagy feltekeny is?
Motorral jarok dolgozni es ugye ma az eso is esik.
Beertem a munkahelyemre,es mar itt vartak az ugyfelek az ajtoban, de kozben a parom hivott telefonon.
Nyilvan nem vagyok udvariatlan az ugyfelekkel beszelgetes kozben, szoval kinyomtam a telefont es lenemitottam gyorsan.
Utana parom meg 2x hivott.
Visszahivtam. Azonnal nekem allt,hogy miert nem veszem fel... Miert nyomom ki...mert O fel hogy baleset ert engem es biztos ma valaki nyomja ki a telefonomat,mikozben segitseget nyujt nekem.
Mondim feltekeny vagy? Erre O,, jaj ne nevettess, dehogy de ha hivlak vedd fel, vagy mondd hogy vusszahivsz hogy halljam a hangod,,
Eddig ilyet sose csinalt,total kiakadt
Meg hogy engem sose lehet elerni, es hogy miert van az hogy ha beerek a munkahelyemre nem veszem fel a telefont,amikor egymas utan 4x hiv.
Mindjuk nekem egyertelmu,hogyha kinyomnak akkor nem aktualis... Meg azonnal kerdezte hogy attol hogy valaki ottvan velem miert nem veszem fel.
Mistmeg irtam neki facen higy,, megyek,,
Ilyet ir,, mesz? Dolgod van????,,
Kajak feltekeny
Egyrész vele beszéld meg, ha akarsz ezen változtatni, mert nem normális a részéről. Elég bunkó dolog felvenni a telefont, még akkor is udvariatlanság, ha valami fontos dolog.
Másrész amikor beérsz a munkahelyedre, nyugodtan küldhetsz neki egy sms-t, hogy "megjöttem", aztán nem kell aggódnia se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!