Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Féltékeny vagy irigy vagyok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltékeny vagy irigy vagyok a párom exére, vagy csak elkeseredett?

Figyelt kérdés

Ennek a kapcsolatnak már 8 éve vége van, az ex férjhez ment és van 3 gyereke (38 éves). Elég gazdag nő aki nagyon sok mindent megkapott az élettől: autót, lakást, külföldi egyetemre járt, tengerparti nyaralójuk van a szüleinek, vállalkozásuk, sok-sok pénz. Soha nem dolgozott így mindent a szülei vásároltak neki miközben már régen felnőtt. Most is azok tartják el őt és a férjét,gyerekeit. Szerintem csak egy csúnya,dologtan lotyo.

Én 24 éves vagyok és semmit nem kaptam mindebből a szüleimtől. Sajnos az én szüleimnek nincs pénze. Egy használtautót szeretnék nagyon, de sajnos egyhamar nem lesz. Ha arra gondolok hogy ez a dologtalan lotyo mi mindent kapott az élettől és én meg semmit, elkap a szomorúság és a depresszió. Tiszta szíből kívánom hogy a gyerekei de az egész családja leukémiásak/rákosak legyenek hogy megérezze milyen is ha valami nem megy jól az életben! Sajnos amég jól vannak ez sem hat és nem változtat az én szar helyzetemen..

Normális mindez?

2015. jún. 22. 16:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
👏 szep! Nyaljad csak a kis s*gget, hatha meg a nagy feltekenyesegeben ki is irtja a csaladot. Ez az oldal egy kalaps fos, tele nyomorek emberekkel.
2015. jún. 22. 20:39
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem normális mindez és szerintem te egy rosszindulatú ember vagy. Én éppen ellenkezőleg, inkább nevetek rajta és szánalommal töltenek el ezek a felszines dolgok, egyáltalán nem irigykedem, sőt. Nem vagyok tehetős, mentőknél dolgozom nem sok pénzért (de nem is az motívál), meg van másodállásom, és arra vagyok büszke, amit csinálok, amit elértem, ez boldogsággal tölt el. Kicsit másképp látom az életet, az értékeket, hidegen hagy, kinek mekkora autója van, sőt csak mosolygok azon, ha a mentőből kinézve a piros lámpánál egy csinos bmw-s csaj a száját húzza, mert észreveszi hogy megnézem, de sokszor sírni lenne kedvem a gyógyíthatatlan, haldokló beteg gyerekek közelében, akik sokszor nem is igazán tudják mi történik velük, de a szemük telis-tele van félelemmel és akkor ott mindenki tesz rá, hogy anyukának mennire jól, vagy rosszúl megy a sora az életben, hogy mit rakott le az asztalra. Szóval ne mással foglalkozz, mert így egy megkeseredett, boldogtalan ember lesz belőled, hanem gondolkozz el a világon, magadon, de eljön majd az az idő is, amikor majd szégyelni fogod ezt a kérdésedet.
2015. jún. 22. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!