Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a párom kicsit sem féltékeny?
4 hónapja vagyunk együtt, én 18, ö 23.
Én nagyon sok lànyra féltékeny vagyok akivel beszélget, de nem is azért hogy megcsalna, hanem hogy szimplàn akkor nem velem foglalkozik. (Sok làny baràtja van)
Nekem nincsenek nagyon baràtaim,fiúból is csak egy,vele is néha beszélek csak. És annyira furcsa hogy a pàrom egyàltalàn nem féltékeny. Sőt, még ő mondja hogy ismerkedjek és beszélgessek többet azzal a fiúhaverommal.
Teljesen normalis.
Az a nem normalis ahogy te viselkedsz.
Az feltekeny, akinek nincs onbizalma, es nem biztos sajat magaban, sem a kapcsolatban.
Amugy meg aki menni akar az ugyis megy, ezen nem segit a feltekenyseg, sot.
Igen, mondta hogy teljesen bízik bennem mert tudja hogy sosem hagynàm el.
Csak màs a két eset, hogy őt feszt lànyok veszik körül,nekem meg senkim sincs.
Teljesen normális. Ez tényleg csak bizalom és önbizalom kérdése. Az utolsó mondatodhoz meg csak annyi, hogy fordítsuk meg a helyzeted: számodra változtatna akármit is, ha sok fiúbarátod lenne, és feszt velük lennél? (mármint úgy mint a barátod a lánybarátaival, nem úgy, hogy őt is hanyagolod) Ha tényleg rendesen működtök, nem. Téged sem lehetne attól még elrabolni, vagy elszeretni, nem?:) A barátod valószínűleg ugyanezt érzi.:)
Próbáld meg megismerni ezeket a lányokat, ha van rá lehetőség, úgy sokkal könnyebb lesz.
És bízz benne és magadban. Vélhetően ezelőtt is ismerte azokat a lányokat, mégis te kellettél neki. :) Akit meg nem, annál régebb óta ismered!!:)
Ez igy hosszu tavon nem lesz jo koztetek, elvegre te nem vagysz mas ferfiak tarsasagara, o viszont annal inkabb a van egyutt nokkel.. mar meg is van a gond: de el is kezdtel gondolkpdni.
Egyebkent, szamomra ez a felallas nem lenne jo: olyan tipus vagyok mint te, es ugyan erre van szuksegem a partneremtol is, mert szerintem fiu es lany kozott nincs varatsag. Illetve egy ideig lehet, de idovel valamelyik fel, esetleg mind ketto tobbet fog erezni.
Szoval en a helyedben beszelgetnek.vele errol hogy ez teged zavar, mert ebbol kesobb meg nagyonn problemak is adodhatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!