Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, hogy a párom kicsit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy a párom kicsit sem féltékeny?

Figyelt kérdés

4 hónapja vagyunk együtt, én 18, ö 23.

Én nagyon sok lànyra féltékeny vagyok akivel beszélget, de nem is azért hogy megcsalna, hanem hogy szimplàn akkor nem velem foglalkozik. (Sok làny baràtja van)

Nekem nincsenek nagyon baràtaim,fiúból is csak egy,vele is néha beszélek csak. És annyira furcsa hogy a pàrom egyàltalàn nem féltékeny. Sőt, még ő mondja hogy ismerkedjek és beszélgessek többet azzal a fiúhaverommal.

2015. máj. 21. 07:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
93%

Az Én párom is kiakadt kezdetekben azon, hogy nem vagyok féltékeny ha az exével beszél vagy levelez. Erre azt válaszoltam, hogy felnőtt, érett Nőnek tartom, aki pontosan tudja mire van szüksége és ennek megfelelően cselekszik. Ha más pasira vágyik akkor az ajtó nyitva van, de ezt csak egyszer lehet eljátszani. Volt olyan barátnőm aki elhagyott, majd megpróbálta magát visszakönyörögni, de az Ő érdekében nem hagytam.....egy embernek meg kell tanulnia, hogy a döntéseinek következményei vannak.

37F

2015. máj. 21. 08:47
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

"A válaszíró 10%-ban hasznos válaszokat ad"

Koma, ezt hogy hoztad össze? :D

Kérdező, fiatal vagy még, de majd elmúlik ez is.

2015. máj. 21. 09:20
 13/18 anonim ***** válasza:
A barátod kissé el van szállva magától.Miből gondolja hogy soha nem hagynád el ? Túl tökéletesnek hiszi magát az az érzésem,ő diktálja a játékszabályokat a kapcsolatotokban.Ja,szoktak teret hagyni a másiknak,de nem azért hogy nőkkel töltse állandóan a szabadidejét.És ezt úgy adja be neked,mintha ez így normális lenne.Más az hogy ha a haverjaival akarna lenni,meg más az hogy nőkkel.Semmiféle tekintettel nincs rád,hogy esetleg ez rosszul esik neked.Az én barátom biztos nem mondana ilyet hogy ha van egy kis időm,gyorsan repüljek a haveromhoz beszélgetni,nem lökdösne a karjaiba.Elfogadja hogy néha beszélek vele,de nem mondd olyat,hogy talizzunk még többet már csak azért is.Nem vagyok féltékeny típus,de az én barátom ne hetyegjen állandóan más nővel.
2015. máj. 21. 10:04
 14/18 anonim ***** válasza:
Úgy van vele, ha elakarnak venni tőle úgyis elfognak. Megspórol jó sok idegességet.
2015. máj. 21. 12:49
 15/18 anonim ***** válasza:
Az én baratomat zavarja ha mas pasik ram irnak még képet sem nagyon engedi hogy rakjak ki csak a profilképemet.
2015. jún. 24. 23:09
 16/18 anonim ***** válasza:
Meg ha Elmegyek pl barátnőmhöz aludni akk másnap kérdezgetni szokta hogy miujsag meg hogy mit csináltunk stb.Van benne féltés nem mondja de latom rajta Mielőtt Elmegyek otthonrol előtte eljön hozzam keres de olyankor nem szoktam mondani neki h Gyere el stb.
2015. jún. 25. 08:38
 17/18 anonim ***** válasza:

Vagy csak szimplán érdekli hogy érezted magad és mit csináltatok... -.-

Ilyenkor nálatok szokás más pasikkal flörtölni vagy chatroulettezni.

2015. jún. 25. 13:07
 18/18 anonim ***** válasza:
hat én nem az a tipus vagyok aki a pasija melett flörtöl mas paikkal .
2015. júl. 1. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!