Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden fiú féltékeny egy kicsit?
Van egy külföldi ismerősöm, aki fiú, nálam egy évvel fiatalabb, 17 éves. Jó kapcsolatban vagyunk, tavaly volt lehetőségem meglátogatni őt nyáron és lakhattam náluk ez idő alatt. Kaptam külön szobát is és rendes volt velem, de tényleg csak barátok vagyunk. Úgy néz ki, hogy karácsony előtt, a téli szünetben meglátogatna engem és én is felajánlottam ugyanezt. Barátnője kimenetelem előtt fél évvel tragikus körülmények között elhunyt és nem akar jelenleg ismerkedni senkivel kapcsolatra.
Ma mikor közöltem a hírt a barátommal csak annyit felelt, hogy annyira nem örül neki, hogy egy idegen fiúval leszek egy házban, de ha ezt akarom, akkor nem fog veszekedni.
Nem mind, de én "pölö" igen. Szerintem eléggé személyiségtípus-függő - pl az extrovertált emberek nem azok, mert bulinak fogják fel ha másokkal beszélgetsz meg flörtölsz, de egy introvertáltnak már más lenne a véleménye.
Legrosszabb az én típusom (INFP/INFJ) mert nem fogom tudni megakadályozni a féltékenységet még ha tudom is hogy nem kellene. Persze ha abszolút nincs rá ok akkor nem, de okot könnyű taláni főleg az ilyen "kombináló-elmének" mint nekem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!