Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én ne legyek féltékeny de ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én ne legyek féltékeny de ő az mit tegyek?

Figyelt kérdés

A páromat hívogatja az exe és ráadásul ő is néha visszahívja. Állítólag nincs köztük semmi de akkor miért tartja a kapcsolatot vele? Ráadásul úgy tudom a csajszit nemrég jegyezte el a barátja. Akkor miért az én páromat hívogatja a gondjaival???

Ha viszont én maradok ki egy kicsit tovább már teljesen kiakad, hogy hol voltam meg mit képzelek magamról. Pedig csak a barátnőmmel találkozok néha.

2015. jún. 3. 20:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Megváltoztatni nem fogod tudni. Megszoksz vagy megszöksz, te döntesz.
2015. jún. 3. 20:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha ezt meg akarod vele beszélni, ő erre mit mond?
2015. jún. 3. 20:49
 3/5 A kérdező kommentje:
Azt hogy nincs jelentősége mert csak egy barát meg tagadja, hogy ő is szokta hívni. Úgy bukott le hogy először azt mondta téves aztán másodszor már mondtam nem vagyok hülye egy nő hívott. Erre ő csak az egyik kollégája. Nem fontos meg csak nyafogni hívja fel. Nos nem tudom akkor miért titkolta el ha nem fontos nincs jelentősége???
2015. jún. 3. 20:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Csak az hazudik akinek takargatnivalója van,márpedig a te hapsidna vaj van a fülle mögöt.Ha nem hazudot volna hogy az exébel szokot néha beszélgetni akor most nem gyanakodnál.
2015. jún. 3. 21:10
 5/5 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy ez önmagát generálja. Félt hogy kiakadsz -> hazudott, hogy ne legyen -> kiakadtál ezen. Ördögi kör.

Ültesd le, mondd el neki, hogyha tényleg nincs semmi köztük, akkor hajlandó vagy lenyelni a dolgot, DE! csak akkor, ha egyrészt nem hazudozik a dologról, másrészt pedig legyen kölcsönös a bizalom, ne akarjon ő sem beszámoltatni.

Ha erre nem hajlandó, kiakad, terel, stb... akkor tényleg vaj van a füle mögött.

2015. jún. 3. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!