Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon elkeseredett lennél,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon elkeseredett lennél, ha nem születnének gyerekeid?

Figyelt kérdés

Unokatestvérem 41 éves lesz jövőre és egyre depressziósabb,hogy idáig még nem szült gyereket és talán már kezd beletörődni,hogy nem is lesz majd.

Idáig csak a link férfiakat fogta ki.

Te nagyon elkeseredett lennél ha nem születnének gyerekeid?

Persze sok olyan eset van amikor van az embernek 2-3-4 gyereke,de egyik sem foglalkozik vele,inkább beteszik az öregek otthonába.

2016. dec. 22. 15:09
1 2
 11/12 RoseTyler ***** válasza:
Én igen. De szerencsére már van egy gyerekem, és talán vállalunk majd valamikor még egyet. Persze, nem azért, hogy legyen, aki foglalkozik velem öregkoromban. Szerintem ez nem kötelessége, és nem is fogom elvárni tőle.
2016. dec. 22. 23:13
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem szeretem a gyerekeket, ők sem engem, amúgy is van elég ember ezen a bolygón, meg ha lenne gyerekem, csak szenvedne, ahogy pusztul a Föld.

Illetve nem is lehet gyerekem, szerintem bevonzottam magamnak.

2016. dec. 23. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!