Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor hagynád, hogy apukához kerüljenek a legkisebb gyerekeid?
Nemrég tudtam meg, hogy egy lány ismerősömet az apukája neveli a válás óta.
Azt állítja a két legkisebb testvér került az apukához és a nagyobbak anyukához. Számomra elképzelhetetlen lenne, hogy a kislányomat az apukának adjam és ne én neveljem. Igaz, nekem a válás is elképzelhetetlen. Szerintetek melyik anya adná kicsiként a lányát az apukának? Ez normális eset?
Nem neki adta, hanem neki ítélte a bíróság. Minden bizonnyal nyomós okkal.
Inkább csak szokatlan. De attól még normális: az apja is ugyanolyan szülő, fel tudja nevelni.
Apuka is ugyan úgy nevelheti nem? Azt se értem a bíróság is miért automatikusan az anyának ítéli, apukanak meg marad a heti kétheti egy láthatás.
Sztm a közös felügyeleti jog lenne a legkorektebb(persze válás után nem sok apuka akarja nevelni a gyereket).
6-os valamit nagyon felre akartal erteni, de neked meg egyszer: te ha anyuka lennel szandekosan atadnad-e onmagadtol, onszantadbol a 4 eves kislanyotokat az apukajanak, hogy hetkozben o nevelje, nala eljen, lakjon, o dontson mindenrol vele kapcsolatban, te pedig csak hetvegente lathasd?
Mert az ismerosomnel ez volt. Bocs, ha mivel nincs csaladom en ezt nem tuom jobban megfogalmazni. Csak ha en majd anyuka leszek en nem hagynam a kislanyomat.
Én sem adnám.
A fiam 18 éves kora előtt költözött az apjához, az is nagyon fájt.
A lányom most 12 de nem hiszem, hogy engedném.4 évesen semmi képpen.
Nem értem,hogy a nők nagy része miért képzeli,hogy a gyerek mindig az anyánál van jobb helyen,és a Férfiak nem ragaszkodnak a gyermekeikhez.
Nekünk két kis gyerekünk van,de úgy,hogy még a feleségem otthon van a kicsivel gyeden és én dolgozok,szerintem legalább annyit foglalkozoka kicsikkel ,mint ő.Szinte mindig én fürdetem őket,a délelőtti etetést leszámítva én etetem őket,legalább annyi pelenkát cseréltem ,mint ő,játszok velük.
A házimunka nagyobb részét is én végzem,talán csak a mosást nem.
Miért gondolják sokan,hogy mi férfiak alkalmatlanok vagyunk rá?
Én sem tudnék élni a gyerekeink nélkül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!