Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak válaszát szeretném olvasni! , Ha a család elvesztése a tét, miért nem teszed le az italt? Miért jobb az neked mint a párod és a gyerekeid?
Mert ez nem így megy.
A nők miért képtelenek lefogyni?
azért ez nem így van!!!
az alkoholt letenni csak akarat kérdése és egyik napról a másikra megy!!!!!
lefogyni meg nem csak az akaraton függ (kétségtelen az is kell hozzá)és nem megy egyik napról a másikra,sőt akár hónapokba is bele telik!!
24 éves anyuka vagyok (én lefogytam a szülés után 6 hó alatt -16 kilo)
az alkoholt letenni nem akarat kérdése, ha valaki alkoholistává vált.
de pl. elmenni elvonókúrára, orvosi segítséget kérni, az már akarat kérdése.
az a baj, hogy az alkoholizmus egyik tünete az is, hogy tagadja az állapotát a beteg. amíg ez fennáll, nem lehet vele mit csinálni.
ne tudd meg Anyuka, hogy milyen.
na erre én is kíváncsi lennék. apám iszik és amikor józan egy arany ember de amikor iszik szánalmasan viselkedik.
Gyűlölöm az összes alkoholista embert!!! csak tönkre tudják tenni a családjuk és a gyerekük életét!! és utána még külön se lehet költözni mert felháborodik. ha meg kijózanodik akkor lebasz minket ,hogy miért emlegetjük ,hogy milyen részegen.
Szánalmas az összes ember aki piál!és utána még nekik áll feljebb!!
Aki iszik az NEM férfi!
Fúúj hát én a 2. feles után egy hétig szarul vagyok :D
Amúgy a régi szomszédunk az utcára került a pia miatt...de hát nem kell őket sajnálni. maguknak csinálják. Párszor el kell nekik mondani a dolgokat és talán felfogja
Az alkohol nem akarat kérdése, hanem függés. Le lehet tenni a piát... addig, amíg újra kell. Igaza van annak, aki azt írta, hogy csak az elvonó az, ami akarat kérdése.
Van párhuzam a kövérséggel, ahogy az alkoholista nem állja meg az ivást, úgy a kövér ember is csak addig képes fogyózni, amíg éhes nem lesz. (Ha nem így lenne, le tudna fogyni... mégis, miért nem fogynak le? Itt nem az időtényező számít, hanem hogy rengeteg a kövér embert/nő, aki mind "szeretne" lefogyni, de képtelen, mert függő. Cukorfüggő, kajafüggő.) Sokan bánatukban esznek. Sokan azért, mert maga az evés örömet okoz. Tisztára mint az alkoholisták, csak nem az alkoholszintet kell nézni, hanem a vércukorszint határozza meg a hangulatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!