Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Férfiak válaszát szeretném...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Margoz kérdése:

Férfiak válaszát szeretném olvasni! , Ha a család elvesztése a tét, miért nem teszed le az italt? Miért jobb az neked mint a párod és a gyerekeid?

Figyelt kérdés
2010. aug. 31. 10:27
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
80%
nekem nem jobb én utálok inni :D
2010. aug. 31. 10:29
 2/26 anonim ***** válasza:
24%

Mert ez nem így megy.

A nők miért képtelenek lefogyni?

2010. aug. 31. 10:32
 3/26 anonim ***** válasza:
67%

azért ez nem így van!!!

az alkoholt letenni csak akarat kérdése és egyik napról a másikra megy!!!!!

lefogyni meg nem csak az akaraton függ (kétségtelen az is kell hozzá)és nem megy egyik napról a másikra,sőt akár hónapokba is bele telik!!

24 éves anyuka vagyok (én lefogytam a szülés után 6 hó alatt -16 kilo)

2010. aug. 31. 10:40
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nem így megy. Az alkohol, mint bármelyik drog egy idő után átveszi az irányítást. Jöhetnek az érvek, az érzelmek, nem sokat használ. NAGYON nagy akarat és segítség (orvosi és embertársi egyaránt) kell hozzá, hogy az alkoholista abba tudja hagyni az ivást.
2010. aug. 31. 10:41
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, nem szretnélek kiábrándítani és nem rosszindulattal írok, ugyanúgy kíváncsi vagyok, mint te nagad is. DE erre a kérdésre sajnos egy igazán hasznos választ sem fogsz kapni. Egy alkoholista sem fog ide leülni és a legbelsőbb problémáit belátással leírni. Épp ez a lényeg... Ők más világban élnek, az ő értékrendjük szerint mi vagyunk (tök mind1, hogy ki, csak nem Ő) a rosszak, mi csesszük el, ők áldozatok. Senki nem fogja neked bevallani, hogy az ő alkoholizmusa tette tönkre a családját. Ezt még maguknak sem vallanák be soha.
2010. aug. 31. 10:43
 6/26 anonim ***** válasza:
84%

az alkoholt letenni nem akarat kérdése, ha valaki alkoholistává vált.

de pl. elmenni elvonókúrára, orvosi segítséget kérni, az már akarat kérdése.

az a baj, hogy az alkoholizmus egyik tünete az is, hogy tagadja az állapotát a beteg. amíg ez fennáll, nem lehet vele mit csinálni.

ne tudd meg Anyuka, hogy milyen.

2010. aug. 31. 10:43
 7/26 anonim ***** válasza:
63%

na erre én is kíváncsi lennék. apám iszik és amikor józan egy arany ember de amikor iszik szánalmasan viselkedik.

Gyűlölöm az összes alkoholista embert!!! csak tönkre tudják tenni a családjuk és a gyerekük életét!! és utána még külön se lehet költözni mert felháborodik. ha meg kijózanodik akkor lebasz minket ,hogy miért emlegetjük ,hogy milyen részegen.

Szánalmas az összes ember aki piál!és utána még nekik áll feljebb!!

Aki iszik az NEM férfi!

2010. aug. 31. 10:44
 8/26 anonim válasza:
52%

Fúúj hát én a 2. feles után egy hétig szarul vagyok :D

Amúgy a régi szomszédunk az utcára került a pia miatt...de hát nem kell őket sajnálni. maguknak csinálják. Párszor el kell nekik mondani a dolgokat és talán felfogja

2010. aug. 31. 10:45
 9/26 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem az alkoholizmus is menekülés a valóság elől. Elkábul, nem kell gondolkodni, felelősséget vállalni, vagyis a gyengesége győz a józan ész felett.Látszólag ez megoldás, de valójában rabszolga lesz, ahol már egyáltalán nem ő irányit, hanem az alkohol.Hiába várunk egy ilyen embertől józan gondolkodást,döntést, hiszen ha az lenne, inni sem kezdett volna.Nem tudnak/ és sajnos nem is akarnak/ előre gondolkodni, csak a pillanat van,hogy meglegyen a napi adag.És tipikus a reakció is, mindjárt a másikban keresik a hibát, vagyis a nők miért nem fogynak le,pedig erről előtte szó sem volt.
2010. aug. 31. 10:58
 10/26 anonim ***** válasza:
86%

Az alkohol nem akarat kérdése, hanem függés. Le lehet tenni a piát... addig, amíg újra kell. Igaza van annak, aki azt írta, hogy csak az elvonó az, ami akarat kérdése.

Van párhuzam a kövérséggel, ahogy az alkoholista nem állja meg az ivást, úgy a kövér ember is csak addig képes fogyózni, amíg éhes nem lesz. (Ha nem így lenne, le tudna fogyni... mégis, miért nem fogynak le? Itt nem az időtényező számít, hanem hogy rengeteg a kövér embert/nő, aki mind "szeretne" lefogyni, de képtelen, mert függő. Cukorfüggő, kajafüggő.) Sokan bánatukban esznek. Sokan azért, mert maga az evés örömet okoz. Tisztára mint az alkoholisták, csak nem az alkoholszintet kell nézni, hanem a vércukorszint határozza meg a hangulatot.

2010. aug. 31. 11:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.