Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Margoz kérdése:
Férfiak válaszát szeretném olvasni! , Ha a család
elvesztése a tét, miért nem teszed le az italt? Miért
jobb az neked mint a párod és a gyerekeid?
jah csak avval nem tesznek tönkre családokat -_-"
2010. aug. 31. 11:15
Én a pótcselekvés evést és a menekülés ivást nem hoznám ennyire egyszerű párhuzamba.Attól, hogy valaki evéssel szerez magának örömet, mert máshogy/ mástól nem kapja meg, amire szüksége van,még tud gondolkodni, nem teszi tönkre a családját, nem vesziti el az állását, az egzisztenciáját.Esetleg rosszul érzi magát, ha a tükörbe néz és nem jön rá a kedvenc ruhája, de attól még tudja, mi történik vele, felelősséget vállal magáért és cselekedeteiért.Nem hallottam még a sok étel miatt az utcán fetrengőről, vagy éjszaka az utcán hangosan éneklőről, aki még verekszik, kötekedik is.
2010. aug. 31. 11:16
Apám iszik, bőven megvan a napi adagja, ha meg szabadnapos...
Az egész gyerekkorom tönkre tette, nem vert, de az a halom lelki dolog, ami akkor ért...
Érdekes mód, volt, hogy egyik napról a másikra abbahagyta hónapokra, aztán jött valami probléma és azóta csak durvábban iszik... Akaratgyenge, nagyon. Lenézem ezért, mert nem szembeszáll a problémákkal, hanem helyette leissza magát, de a probléma ugye megmarad. Szegények vagyunk ráadásul, de azért piára mindig volt/lesz pénz...
2010. aug. 31. 11:17
14/26 A kérdező kommentje:
Sajnos a nök többsége ha szét nézzel szenved a Manopauzától ami suly gyarapodást hoz,ez a nöieség egy árra,kevés nö(szerencsés)akik ezt ugy vészelik át hogy az alakjuk nem változik.De férfiaknál is van klimax akik oriási suly többlettel vannak,amitöl legfeljebb sebész szike tud csak megszabaditani.A kérdésem nem támadásnak szántam,pusztán igen is szeretném ha egy alkohol függő öszintén leirná,miért?
Bár nem vagyok férfi, de apám ivott rendesen és tudom mit jelent gyerekként ezt megélni.Őket nem érdekli a család!Mindegyik nő ezzel jön az alkoholista férjének, h legalább a gyereket nézd..Nem fogjátok fel, h az ilyen kapcsolatból menekülni kell(főleg ha agresszív is az illető) és nem megvárni amíg a gyerek(ek) lelki sérült lesz.Aki már intenzíven piál, legfeljebb akkor hagyja abba, ha haldoklik, mint az én apám is.
2010. aug. 31. 11:22
16/26 A kérdező kommentje:
11.22.-es sajnálattal olvasom hogy milyen gyerekkorod volt,remélhetöleg sose találkozol ilyen emberrel.
körülöttem viszont sok olyan család van ahol ezt látom,és ugye a tv.is ezt hajtogatja,azért teszem fel illetékesnek a kérdést,hogy talán egyszer ki derül,mi is az igazság?
A kövérség nem teszi tönkre a családot? Nem mennek rá házassok, kapcsolatok, mert a férfi nem kívánja a nőt, aki a megismerkedéssükkor 50 kiló volt, most meg 80-90-110? Az elhízás miatti betegségek, magas vérnyomás, koleszterin, cukorbetegség nem teszik tönre a családot? A gyerek nem örökli a rossz táplálkozási szokásokat? Nézzetek be a fogyis topikba, most is van egy 17 éves, 115 kilós lány. Ő nincs tönkretéve?
Ha az elhízás miatt nem jön a gyerek, nem teszi tönkre a házasságot?
Bocs az offért, csak a rend kedvéért jegyeztem meg, tudom, nem ez a téma.
2010. aug. 31. 11:59
Az alkoholizmus szenvedélyBETEGSÉG. Nem úgy megy, hogy akarattal lerakja az ember, és kész. Egyébként az alkoholistánál önzőbb ember nincs a világon... :)
2010. aug. 31. 12:03
Valóban nem a kövérség a téma, de mivel behoztad, igy téma lett.Ha neked gondod van a feleségeddel, miért nem vele oldod meg ? Bánatában eszik? Megkap tőled mindent , amit szeretne ? Ha egykor 50 kg-os volt, akkor még nem voltak rosszak az étkezési szokásai.Mitől változtak meg? Ha valaki a terhessége alatt felszed egy csomó pluszt, nem olyan könnyű leadni, de ezt a flérfiaknak sosem kellett kipróbálni, igy könnyen itélkeznek. És mi van a pocakokkal ? A sörhasakkal, amiket a nők tudomásulvesznek, elfogadnak és nem sajnáltatják magukat, hogy a csinos, kedves srácból egy túlsúlyos, esetleg lusta pasi lett.Hány nőtől olvastuk, hogy fogyjon le a párja ? Csak akkor kérik, ha már az egészsége a tét.
2010. aug. 31. 13:03
Én soha nem ittam. A férfiak nagy részén előre látszik, hogy iszákos lesz-e vagy sem. Ha már fiatalkorban is a haverok volt az első, akkor később is a kocsmában fogja jól érezni magát. Az ilen férfit hagyni kell megfulladni a piájában és aztán majd ha nem lesz mit ennie, saját bőrén rájön. Nem érdemlik meg a családot.
2010. aug. 31. 13:24
Kapcsolódó kérdések: