Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik mód jobb ha a család megtudja?
Mikor tudják meg a szülők hogy a gyerekük meleg, leszbikus?
1.,- mikor már van kialakulóba kapcsolata, és bemutatásra kerül a sor. (azaz mikor bemutatod a párod a szülőknek).
2.,- pár bemutatása elött közölni, tudatni a szülőkkel hogy te azonos neműekhez vonzodsz.
Melyik jobb, és miért?
Véleményeket várok!
Válaszokat elöre is köszönöm!
a második. ha az elsőt választod lehet h szívrohamban ott a helyszínen veszted el. fokozatosan adagold neki.
20L
Bocs, de én nem divatbol vagyok az!!!
Egyébként meg leszbikus és nem bu?i, ahogy te irtad!
És ha "csak" rokonokrol van szó? pl, keresztapa, keresztanya, mama, papa?
Csak azért kérdezem mert a szüleim tudják, de az apukám azt ajánlotta hogy a többi rokonságnak ráér akkor tudatni velük ha már van egy biztos társam.
Amivel én öszintén nem nagyon értek egyet. :S
Szerintem elég ha tudja anyud meg apud, a többiekkel ezt nem igazán kelle közölni.
Én úgy tenném, van egy biztos kapcsolat akire számíthatok ha bármi történne, megmondanám szüleimnek, majd kész tények elé állítanám őket hogy akkor ismerjétek meg a társamat akit elhívtam ekkora, és ha nem jól fogadják akkor lemondom a találkozott, vagyis elhalasztom.
De te mint lány egyszerűbb helyzetben vagy egy fiuhoz képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!