A család szemében hogyan tüntessem fel magam jobb színben?
21 éves, önbizalom hiányos, csendes lány vagyok. Még soha nem volt barátom.
A nagyim (és más családtagok is)teljesen lemondtak rólam. Eddig többször is voltam szerelmes, de soha nem lett belőle semmi. Most van egy fiú aki tetszik, de szerintem ebből sem lesz semmi már. Ez még nem is lett volna gond, de megtudta a nagyim, hogy tetszik nekem, és ilyeneket mondott hogy "na majd sütök piskótát, mert olyan jó lenne megfogni ezt a fiút" meg, hogy 1-2 évig együtt lesztek, az is jó lesz. Szóval teljesen eltervezte már a közös életünket, de mivel nem fogunk összejönni, az lesz a vége, hogy "hát, ennek a lánynak semmi sem jön össze, szerencsétlen pancser, soha nem lesz gyereke" stb. Mondjuk már én sem sok reményt fűzök hozzá, hogy valaha is lesz gyerekem, de azért szarul esik, hogy ilyeneket mond.És annyira utálom, hogy lenéznek, mert ilyen-olyan szerencsétlen vagyok...
Eléggé pesszimista vagy. Miből gondolod hogy nem sikerül összejönni ezzel a fiúval?
Tudod: ,,negatív gondolotok=negatív történések.
nem értem nagyidat, inkább támogatnia kellene..
azóta már osszejott valami? =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!