Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A család szemében hogyan...

A család szemében hogyan tüntessem fel magam jobb színben?

Figyelt kérdés

21 éves, önbizalom hiányos, csendes lány vagyok. Még soha nem volt barátom.

A nagyim (és más családtagok is)teljesen lemondtak rólam. Eddig többször is voltam szerelmes, de soha nem lett belőle semmi. Most van egy fiú aki tetszik, de szerintem ebből sem lesz semmi már. Ez még nem is lett volna gond, de megtudta a nagyim, hogy tetszik nekem, és ilyeneket mondott hogy "na majd sütök piskótát, mert olyan jó lenne megfogni ezt a fiút" meg, hogy 1-2 évig együtt lesztek, az is jó lesz. Szóval teljesen eltervezte már a közös életünket, de mivel nem fogunk összejönni, az lesz a vége, hogy "hát, ennek a lánynak semmi sem jön össze, szerencsétlen pancser, soha nem lesz gyereke" stb. Mondjuk már én sem sok reményt fűzök hozzá, hogy valaha is lesz gyerekem, de azért szarul esik, hogy ilyeneket mond.És annyira utálom, hogy lenéznek, mert ilyen-olyan szerencsétlen vagyok...

2010. máj. 10. 21:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Eléggé pesszimista vagy. Miből gondolod hogy nem sikerül összejönni ezzel a fiúval?

Tudod: ,,negatív gondolotok=negatív történések.

2010. máj. 10. 21:51
 2/6 anonim ***** válasza:
El kellene végezned egy személyiség tréninget, ahol ráébresztenének a saját értékeidre. Miféle nagymamád van neked? Ellendrukker? Szép dolog, nem mondom! Meg se hallanám, amiket kárál. Állj pozitívan a kérdéshez és mondd azt: igenis sikerülhet éppen úgy, mint másnak.
2010. máj. 10. 21:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Ne haragudj de a csáládod tehet arról, hogy ennyire senkinek érzed magadat! Én a helyedben lecsatlakoznék róluk. Csak rombolják az önbizalmadat. És amúgy is: nem lehet, hogy pont Ők ijesztették el a kiszemelteket?
2010. máj. 10. 21:54
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Mikor mamád fiatal volt, akkor vénlánynak számított, ha valaki nem ment férjhez huszonegy-két éves koráig, valószínűleg ezért aggódik annyira, de ma már ez egyáltalán nincs így. Egyszerűen próbáld elengedni a füled mellett az ilyen beszólásokat, esetleg próbáld poénra venni a dolgot, és ne görcsölj azon, hogy megfelelj nekik. És miért ne lehetne párod meg gyereked? Legfeljebb azért, mert ilyen butaságokat beszélsz be magadnak. Előbb- utóbb mindenki talál társat, aki szeretne. Légy türelmes, és ne görcsölj!
2010. máj. 10. 22:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is így érzem sajnos ahogy te.DE! Ha nem bízol magadban akkor tényleg nem lesz semmi sem. A család nagy erő nagy befolyás, de nem add fel az életed az álmaid miattuk!!!!!
2010. máj. 10. 23:47
 6/6 anonim ***** válasza:

nem értem nagyidat, inkább támogatnia kellene..

azóta már osszejott valami? =)

2015. jún. 21. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!