Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak válaszát szeretném olvasni! , Ha a család elvesztése a tét, miért nem teszed le az italt? Miért jobb az neked mint a párod és a gyerekeid?
Mert kényszerbeteg az illető. Az ilyen alkalmatlan családra. Ha nem inni akkor játékgépezni vagy számítógépezni vagy csajozni fog. Tapasztalat.
Fuss és menekülj!!!
Látod egy részeg sem írt.Itt nem kapsz választ, de mivel kocsmában dolgoztam, elmondhatom a véleményüket.Azért isznak mert:
-megérdemlik, sokat dolgoznak, ennyi szórakozás belefér, nem akar hazamenni, utálja az asszonyt, sőt volt sok aki félt is.
-aztán a másik fele, a már elváltak:nincs miért hazamenni, nincs kiért vigyázzon magára, az asszony miatt aki elhagyta és nem értette meg őt, az asszony miatt aki lelépett egy pacákkal stb.Kifogások, magyarázatok tömkelege, és senki sem mondta soha, h azért iszom mert alkoholista vagyok.A gyógyulás felé vezető első lépés, amikor vki bevallja.
Én elvittem orvoshoz,támogattam mindenben.Ellopta a pénzem,terhesen megütött.Akkor dobtam ki!A gyereke sem érdekli!Nem vagyok fiatal,de egy naív b rom voltam!
Alkohol,cigi,gép!Én akartam csak,hogy megváltozzon!
Azt gondolom, nem csak férfiakról van szó manapság.
Az én házasságom (férfi vagyok) éppen ilyen okból bomlott fel.
Képtelen még beismerni is, hogy az ital elváltozást okozott a gondolkozásában is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!