Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ti kiosztanátok a kiscsajt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti kiosztanátok a kiscsajt?

Figyelt kérdés

10 együtt töltött év és 5 év házasság után válunk a férjemmel.

Röviden: 4 évig próbálkoztunk gyermekvállalással, mindkettőnknek fizikai gondjai vannak, így nem sikerült. Persze mindkettőnket megviselt a sikertelenség...

Majd egyszer csak bejelentette a férjem, hogy válni akar. 180 fokos fordulatot vett a személyisége, nem ismertem rá, nem lehetett vele beszélni... Így addig faggattam, míg be nem ismerte, hogy van valaki a háttérben. Szép lassan kihúztam belőle annyi infót, hogy utána könnyűszerrel megkerestem a csajt interneten. Egy 10 évvel fiatalabb, 21 éves kiscsaj volt.

Nem akarom csak a lányt felelőssé tenni ebben a helyzetben. A férjem totál idióta volt, hogy nem beszélt velem arról, hogy boldogtalan (mert ő kemény férfi, aki nem lelkizik...), én meg lehet, jobban figyelhettem volna a jeleket, de épp műtét után és hormonkezelés közben voltam, terápiára jártam, hogy valahogy feldolgozzam a sikertelen lombik programot... Szóval mindenki felelős itt, de szerintem az a lány, aki 21 évesen letojja, hogy a pasi, akivel összeakad egy bulin nős, és képes belerondítani egy házasságba, ahol gyerekért küzdenek, szóval az a csitri megérdemelne egy letolást.

Szerintem fogalma sincs arról, mit okozott. Tudja, hogy válunk, de szerintem olyan ostoba, hogy igazából nem fogja fel, hogy sikerült szétszakítania egy olyan párt, akik 10 éven át kitartottak egymás mellett. Biztos vagyok benne, ha a kiscsajban kicsivel több erkölcs lett volna, és nem mászik rá a férjemre, akkor most nem válnánk, hanem küzdenénk tovább a gyerekért.

Amúgy: nem jöttek össze végül, én miután elköltöztem, a férjem magába zuhant, véget vetett a dolognak, és azóta nem beszél a kiscsajjal. Én viszont szívesen elmagyaráznám neki egy higgadt hangú üzenetben, hogy gratulálok és remélem felfogta, hogy két ember életét sikerült tönkre tennie azzal, hogy 21 évesen nem volt annyi agya, hogy belássa, nem mászunk rá nős emberre.

Mit gondoltok? Feleslegesen hergelném magam vagy jogos lenne egy ilyen üzenet?

31/N

2018. márc. 15. 11:22
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:

"a csitri megérdemelne egy letolást. "

Lehet, erre a célra ott vannak a szülei, barátai, egy ismeretlen nő nem feltétlenül hivatott erre.

De hát, a harmadiknak csak akkor van esélye, ha a kettő közül valamelyiknek van erre nyitottsága.

2018. márc. 17. 09:13
 42/50 A kérdező kommentje:
39-es: Nem írtam neki. Remélem, az élet igazságot szolgáltat majd neki és lelép a leendő férje egy tíz évvel fiatalabb libával. Akkor majd megtudja, milyen érzés.
2018. márc. 17. 12:00
 43/50 anonim ***** válasza:

Lehet én vagyok a hülye, de én igy hogy nem volt szex simán megbocsájtottam volna. Ahogy a férjemnek is megbocsájtottam. Nálunk 8év után sikerült a gyerkőc. És megbocsájtottam neki

Azota pedig mindent megbeszél velem. Nincs az mint elötte hogy nem beszél érzésekről stb

2018. márc. 20. 11:28
 44/50 anonim ***** válasza:

Igen valószínűleg így lesz. Jól döntöttél, nem járattad le magad.

És a férjed? Hogy vagytok vele? Ugyanúgy külön utakon?

2018. márc. 20. 12:37
 45/50 anonim ***** válasza:
47%
Savanyú a szőlő,hogy a férjed még kellett valakinek te meg nem fogsz így senkinek? Elég valószínű,hogy túl öreg vagy már egy gyerekhez azért nem jön össze. Őszintén csodálom,hogy eddig kitartott egy ilyen kapcsolatban. Most komolyan azt vártad hogy esetleg még 5 évig fejje a farkát egy pohárba a kedvedért és menjen át ezen újra meg újra? A 10 évvel fiatalabbal lehet a férfiúi megalázása és fejőstehénné előléptetése nélkül is menne a gyerek. Én nem hibáztatom. Most látta be, hogyha gyereket akar akkor fiatal,egészséges nővel kell kezdenie.
2018. márc. 20. 23:39
 46/50 A kérdező kommentje:

44-es: Igen, külön utakon.

45-ös: Szánalom vagy. Remélem, veled is megtörténik.

2018. márc. 21. 22:24
 47/50 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező

Ez a történet az enyém is lehetne, majdnem 10 évvel ezelőttről.

18 éves voltam. Naiv, álmodozó kislány, akinek udvarolt a herceg, akit a gonosz boszorkány fogvatartott.

Legalábbis nekem ez lett lekommunikálva, meg ment az ígérgetés, hogy elhagyja a feleségét.

Négy hónapos viszony volt. Az vetett véget neki, hogy láttak minket együtt, aztán a felesége felé kezdett kepeszteni.

A feleség nem lecseszni, vagy megalázni keresett meg, csak le akarta tisztázni magában a dolgokat, tudni akarta az igazat.

Megmutattam az SMSeket amiket írt, ő is, letisztáztuk a hazugságokat.

Kiderült jópár elsunnyogott infó.

De a legfontosabb, ami kiderült, hogy mindketten jól át lettünk verve.

2018. márc. 22. 11:12
 48/50 anonim ***** válasza:

#47es:

Ne próbáld megértetni a kérdezővel, hogy nem a csaj az áldozat. Ő mártírkodik, pedig a kedves nej is segítette a kapcsolat tönkremenetelét.

Azért is nem reagált az én válaszomra, mert nem tudott mibe belekötni :)

2018. márc. 22. 12:39
 49/50 A kérdező kommentje:
48-as, pontosan tudom, melyik hozzászólást írtad, és korántsem vagy olyan okos, mint amilyennek gondolod magad. Hat helyen bele tudnék kötni a hozzászólásodba, de már nem érdekel. Épp elég véleményt kaptam. Amelyek nem mocskolódásról meg kioktatásról szóltak, azokat köszönöm is! Befejeztem a válaszolgatást. Minden jót kívánok mindenkinek!
2018. márc. 22. 23:58
 50/50 anonim ***** válasza:
54%

Én nem osztanám ki.Kár èrte minden perc.21 éves agyatlan tyúk.Az ilyenek nem foglalkoznak azzal hogy házasságokat zúznak szét.Fel sem fogja!A volt párod viszont jól megszívta.Két szék közül a földre esett.Nem ezt az utat kellett volna választania.

A negatív hozzászólásokat meg sz@rd le!Kitartást ès mielőbbi boldogságot kívánok! :)

2018. márc. 25. 23:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!