Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Legyek szemét és üssem ki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legyek szemét és üssem ki a kiscsajt?

Figyelt kérdés
Van egy srác aki nekem nagyon tetszik. Nemrég szakított a bnőjével. Volt egy főzés amin ott volt egy nála 10 évvel fiatalabb fruska is (a srác 26). Lefikázta nekem hogy így meg úgy nyávog. Engem azzal szédített h milyen jófej vagyok meg a szokásos szöveg. Mondtam neki h ezzel nem fog az ágyába csalogatni. Erre azt felelte, hogy nem is azért mondja hanem mert tényleg tetszem neki. Erre most a kiscsajjal összejár... Viszont elég egyértelmű jelzéseket ad felém, hogy nem vagyok neki közömbös. Tudja, hogy nem fekszem le vele, akkor miért csinálja ezt? na ez elég kesze-kuszára sikerült és gondolom majd jönnek az oltások is, de sztem vannak ennél hülyébb kérdések is :)
2010. jún. 3. 00:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
sztem hagyd ezt a srácot... mikor haggya abba a kiscsajjal mikor már jártok és hajlandó leszel lefeküdni vele??? a kapcsolat későbbi részébenis tuti összevissza fog csalni... szerintem 1 értelmes csaj vagy hamár nem landoltál azonnal az ágyába szóval hagyd legyen csak a 16 éves kis csitrijével te meg keress 1 érettebb pasit... 18/L
2010. jún. 3. 00:10
 2/12 anonim ***** válasza:
38%
inkább szopjátok le ketten egyszerre
2010. jún. 3. 00:10
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
A kiütést szó szerint értetted?:D Amúgy szerintem ezt a fiút nem érdekled igazn, mert akkor nem kavargatna a másik csajjal, hanem téged próbálna meghódítani:). Az egy dolog, hogy tetszel neki, de lehet hogy nem akar semmi komolyat. Lehet hogy csak tényleg ágyba akarna vinni, de mivel látja hogy nem vagy könnyű préda és nem lehet csak úgy lefektetni, ezért inkább nem is pazarolja rád az idejét, miközben mást könnyen megkaphat. Persze en nem biztos, hogy így van, ahogy leírtam, de szerintem ha tényleg annyira érdekelnéd, nem másokkal foglalkozna.
2010. jún. 3. 00:11
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem szó szerinti kiütésre gondolsz, akkor szerintem megpróbálhatsz rányomulni, feltéve hogy nem fog beleroppanni a lelked, hogy esetleg előbb megd*gja a 16 éves csajt, aztán Veled meg hosszabb kapcsolatot kezd:D
2010. jún. 3. 00:11
 5/12 A kérdező kommentje:
nem nem megverésre gondoltam nyugi :) csak nem értem mit esznek ezen a kis vézna kislányon... bár bebújik minden pasi ágyába tehát meg is van a miért :)
2010. jún. 3. 00:14
 6/12 A kérdező kommentje:
amúgy lehet nem volt egyértelmű a kérdésemben de a kiscsajjal az összejárást a szexre értettem... de megfogadom a tanácsokat és hagyom aztán majd magától rájön h a csaj félred*ug mellette is
2010. jún. 3. 00:18
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy hülye vagyok, de ezt nem értem. :(
2010. jún. 3. 00:34
 8/12 anonim ***** válasza:

wazzee, elég bonyolultan fogalmazol

a srác 26 éves, szexelni akar reggeltől estig, ebben a korban ez természetes, nem kell szerzetesnek állnia

ért a nőkhöz, ez látszik, mert ha dug egy 16 évest és mellette még neked is okoz álmatlan éjszakákat, akkor elég jól keveri a kártyáit a fiú

ha akarsz szexelni, akkor hagyd magad, de többre nem számíthatsz tőle

10 évvel fiatalabb, hülye libától szerinted mit akar? pont azt amit tőled, de van annyi esze, hogy neked előadja, hogy mennyire másnak lát, mennyire bejössz neki és te nem vagy ugyanolyan, mint az a 16 éves, te tényleg bejössz neki

szerintem fejben már le is játszotta ahogy hármasban szexeltek :)

amúgy jól csinálja

bárcsak egyszer lennének nekem is ilyen problémáim!

23/F

2010. jún. 3. 02:15
 9/12 anonim ***** válasza:

Ügyes a srác,bár én lennék ilyen tehetséges!:)

Versenyhelyzetet teremt köztetek,ezáltal akár el is érheti,hogy te kezdj el majd hajtani utána.Okos trükk,megfelelően alkalmazva pedig nagyon hatásos tud lenni! :D

2010. jún. 3. 09:24
 10/12 anonim ***** válasza:

az igazán komoly csajok nem is foglalkoznának olyannal aki az orruk előtt, nem is tagadva mással "összejárnak"

a szemében hidd el, te sem vagy komoly és ezért hajt rád.

mert a komolyak már rá se néznének.

2010. jún. 3. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!