Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kiosztanátok a kiscsajt?
10 együtt töltött év és 5 év házasság után válunk a férjemmel.
Röviden: 4 évig próbálkoztunk gyermekvállalással, mindkettőnknek fizikai gondjai vannak, így nem sikerült. Persze mindkettőnket megviselt a sikertelenség...
Majd egyszer csak bejelentette a férjem, hogy válni akar. 180 fokos fordulatot vett a személyisége, nem ismertem rá, nem lehetett vele beszélni... Így addig faggattam, míg be nem ismerte, hogy van valaki a háttérben. Szép lassan kihúztam belőle annyi infót, hogy utána könnyűszerrel megkerestem a csajt interneten. Egy 10 évvel fiatalabb, 21 éves kiscsaj volt.
Nem akarom csak a lányt felelőssé tenni ebben a helyzetben. A férjem totál idióta volt, hogy nem beszélt velem arról, hogy boldogtalan (mert ő kemény férfi, aki nem lelkizik...), én meg lehet, jobban figyelhettem volna a jeleket, de épp műtét után és hormonkezelés közben voltam, terápiára jártam, hogy valahogy feldolgozzam a sikertelen lombik programot... Szóval mindenki felelős itt, de szerintem az a lány, aki 21 évesen letojja, hogy a pasi, akivel összeakad egy bulin nős, és képes belerondítani egy házasságba, ahol gyerekért küzdenek, szóval az a csitri megérdemelne egy letolást.
Szerintem fogalma sincs arról, mit okozott. Tudja, hogy válunk, de szerintem olyan ostoba, hogy igazából nem fogja fel, hogy sikerült szétszakítania egy olyan párt, akik 10 éven át kitartottak egymás mellett. Biztos vagyok benne, ha a kiscsajban kicsivel több erkölcs lett volna, és nem mászik rá a férjemre, akkor most nem válnánk, hanem küzdenénk tovább a gyerekért.
Amúgy: nem jöttek össze végül, én miután elköltöztem, a férjem magába zuhant, véget vetett a dolognak, és azóta nem beszél a kiscsajjal. Én viszont szívesen elmagyaráznám neki egy higgadt hangú üzenetben, hogy gratulálok és remélem felfogta, hogy két ember életét sikerült tönkre tennie azzal, hogy 21 évesen nem volt annyi agya, hogy belássa, nem mászunk rá nős emberre.
Mit gondoltok? Feleslegesen hergelném magam vagy jogos lenne egy ilyen üzenet?
31/N
Bírom, amikor úgy ír néhány ember választ, hogy a teljes sztorit nem ismeri, mert nem olvassa el figyelmesen a kérdést és a hozzászólásaimat.
Nem védem a férjem, csak próbáltam nektek teljes képet adni, hogy mi hogyan történt a kapcsolatunkban. Nem mentegetem, idióta volt és önző, nem is békülök ki vele.
De azzal nem értek egyet, hogy itt sokan meg a kiscsajt mentegetik. Hogy ő nem tehet semmiről... Nem, a fenét nem. Mint írtam: tudta, hogy nős, a szülei még pártolták is, hogy persze, szedd csak el a 31 éves pasit a feleségétől, hajrá! Tudom, hogy szerelmes volt és olyankor az ember nem lát tisztán, de én biztos, hogy nem kezdtem volna 21 évesen 31 éves nős férfival. Vagy ha kezdtem volna, mert leszáll az agyamra a rózsaszín köd, akkor anyám úgy kiosztott volna, hogy nem állok meg a lábamon - nemhogy még támogassa a házasságtörést.
Szóval ha már ki akar itt 1-2 ember oktatni engem, legalább a teljes sztorit olvassa már el.
Ennyit fűznék hozzá.
A többieknek köszönöm a válaszokat!
Mint írtam: nem békülök, és valószínűleg a kiscsajt is hagyom a fenébe. Nem fogok megalázkodni, még akkor sem, ha rászolgálna a beolvasásra.
Szia
Túl egy váláson én azt mondom neked, hogy ne nézz hátra.Ne sajnáld meg a volt férjed,mert összezuhant az az ő baja.Ő nem bírta a nyomást.A csajjal én nem foglalkoznék. Annak idején nem tettem meg a férjem ,,új" barátnőjének azt a szívességet, hogy elmondjam,leírjam neki mekkora kárt tett a kapcsolatunkban.
Majd pár év múlva látni fogod , hogy hol követtél el te hibát és hogy azért a hibáért járt e ez a megcsalás.De egyet értek azokkal akik azt mondták, ha a férjed olyan remek ember akkor ahelyett, hogy más csajjal megy el egy buliba pettingelni inkább veled beszéli meg hogy mi bántja ...bár gondolom te se tudtál elég figyelő,odafigyelő lenni ha terápiára kellett járnod.Szóval valahol ketten vagytok hibásak.
A csajnak meg tényleg ne írj..arra se érdemes, hogy felidegesítsd rajta magad és biztos jót röhögne, azon amit írtál.Idővel megkapja ő is ami neki jár.
Én végigolvastam a hozzászólásaid, és szerintem magadat is hibáztatnod kellene. A gyerek nem a világ, a pasidban neked is tartanod kellene a lelket, ha 10 éve annyira szeretitek egymást, akkor ismerhetted volna annyira, hogy megviselik a történtek.
Gondolom mióta próbálkoztok nem töltöttetek időt kettesben, csak a gyerek-gyerek-gyerek. A pasi nem érezhette magát pasinak, neked csak a fogantatás körül járt az eszed. Nem csoda, ha a pasi máshol keresett vigaszt.
Az írásaidból az jön le, hogy mindenki h***, csak te vagy helikopter. Nekem lenne egy 20asom arra, hogy te is hibás vagy, amiért a pasi egy 10 évvel fiatalabb lánynál keresett vigaszt. Nem csak és kizárólag a gyerek sikertelensége az oka.
Lehet vele is annyira hisztis voltál, mint itt a legtöbb válaszadóval :)
1. kutatások igazoljéák, hogy a legtöbb lombikos házasságból válás lesz, olvass kiss noémitól interjúkat
2. "biztos vagyok benne, ha a kiscsajban kicsivel több erkölcs lett volna, és nem mászik rá a férjemre..."
rossz megközelítés!
a férjed ugyanannyira benne volt a dologban.
ha egy férfi nem akar megcsalni, akármilyen szexbomba kerület az útjába,nem fog megcsalni.
aférjed viszont felnőttként, felelőssége teljes tudatában, beszámíthatóan csalt meg.
a helyedben nem a lányt savaznám, hogy utánaolvasnék, hogy a lombik hogyan roncsolja a kapcsolatok minőségét, és megbarátkoznék a gondolattal, hogy a férjed már valszeg nem szerelmes beléd.
a kiscsaj mellett akkor már a kedves édesanyját is oszd ki, vagyis a férjed főnökét.
így garantálni a volt férjeddel is kudnál bacni, mert a főnökasszony lapátra tenné.
Mi is lombikoztunk, majdnem ráment a házasságunk. végül mégsem.
Mi a terv? Beolvasol ímélben a kiscsajnak? Megmutatja az anyjának és együtt röhögnek majd a kirohanásodon, hogy micsoda egy öreg, házsártos, hisztis satöbbi sárkány vagy és megállapítják, hogy nem csoda, ha a férjed másnál keresett boldogságot.
Ne légy már ilyen láma.
Szerintem is teljesen felesleges lenne írnod. Elhiszem hogy dühös vagy, boldogtalan, stb... de ez már megtörtént. És tuti nem érdekelné a lányt hogy mit írsz neki, főleg ha eddig is tudta hogy nős pasival kezdett ki.
A másik dolog amit írtak is hogy ehhez kettő ember kellett.
Sajnos ilyen világot élünk, ez a szomorú valóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!