Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kiosztanátok a kiscsajt?
10 együtt töltött év és 5 év házasság után válunk a férjemmel.
Röviden: 4 évig próbálkoztunk gyermekvállalással, mindkettőnknek fizikai gondjai vannak, így nem sikerült. Persze mindkettőnket megviselt a sikertelenség...
Majd egyszer csak bejelentette a férjem, hogy válni akar. 180 fokos fordulatot vett a személyisége, nem ismertem rá, nem lehetett vele beszélni... Így addig faggattam, míg be nem ismerte, hogy van valaki a háttérben. Szép lassan kihúztam belőle annyi infót, hogy utána könnyűszerrel megkerestem a csajt interneten. Egy 10 évvel fiatalabb, 21 éves kiscsaj volt.
Nem akarom csak a lányt felelőssé tenni ebben a helyzetben. A férjem totál idióta volt, hogy nem beszélt velem arról, hogy boldogtalan (mert ő kemény férfi, aki nem lelkizik...), én meg lehet, jobban figyelhettem volna a jeleket, de épp műtét után és hormonkezelés közben voltam, terápiára jártam, hogy valahogy feldolgozzam a sikertelen lombik programot... Szóval mindenki felelős itt, de szerintem az a lány, aki 21 évesen letojja, hogy a pasi, akivel összeakad egy bulin nős, és képes belerondítani egy házasságba, ahol gyerekért küzdenek, szóval az a csitri megérdemelne egy letolást.
Szerintem fogalma sincs arról, mit okozott. Tudja, hogy válunk, de szerintem olyan ostoba, hogy igazából nem fogja fel, hogy sikerült szétszakítania egy olyan párt, akik 10 éven át kitartottak egymás mellett. Biztos vagyok benne, ha a kiscsajban kicsivel több erkölcs lett volna, és nem mászik rá a férjemre, akkor most nem válnánk, hanem küzdenénk tovább a gyerekért.
Amúgy: nem jöttek össze végül, én miután elköltöztem, a férjem magába zuhant, véget vetett a dolognak, és azóta nem beszél a kiscsajjal. Én viszont szívesen elmagyaráznám neki egy higgadt hangú üzenetben, hogy gratulálok és remélem felfogta, hogy két ember életét sikerült tönkre tennie azzal, hogy 21 évesen nem volt annyi agya, hogy belássa, nem mászunk rá nős emberre.
Mit gondoltok? Feleslegesen hergelném magam vagy jogos lenne egy ilyen üzenet?
31/N
Nézd én vagyok olyan büszke, hogy nem lennék hajlandó semmilyen kommunikációra vele. Szerintem totál felesleges, aki egy nős pasira rámászik, nem fogja meghatni a lelkibeszéd.
De ha te jobban érzed magad tőle...
Ha mar kiosztani akarsz valakit, az a ferjed legyen. Nem a kiscsaj kavart be, hanem a ferjed.
Az nem huseg, ami csak addig tart, amig nincs kisertes. Arra lehet ramaszni, aki hagyja. Es honnan veszed, hogy nem a ferjed maszott ra?
"Feleslegesen hergelném magam vagy jogos lenne egy ilyen üzenet? "
Jogos lenne, de felesleges.
Ez is egy tipikus eset, amikor mindenki hibás, csak a férjed nem.
Ha nem ez a lány, akkor egy másik "vette volna el" a férjedet, teljesen mindegy!
Azért vitték el, mert ő engedte.
A férjeden múlott a hűség, nem a harmadik félen!!!
Ő hozzá mentél, nem a kis csajhoz, szóval a reklamációval a férjednél kopogtass!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!