Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ti kiosztanátok a kiscsajt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti kiosztanátok a kiscsajt?

Figyelt kérdés

10 együtt töltött év és 5 év házasság után válunk a férjemmel.

Röviden: 4 évig próbálkoztunk gyermekvállalással, mindkettőnknek fizikai gondjai vannak, így nem sikerült. Persze mindkettőnket megviselt a sikertelenség...

Majd egyszer csak bejelentette a férjem, hogy válni akar. 180 fokos fordulatot vett a személyisége, nem ismertem rá, nem lehetett vele beszélni... Így addig faggattam, míg be nem ismerte, hogy van valaki a háttérben. Szép lassan kihúztam belőle annyi infót, hogy utána könnyűszerrel megkerestem a csajt interneten. Egy 10 évvel fiatalabb, 21 éves kiscsaj volt.

Nem akarom csak a lányt felelőssé tenni ebben a helyzetben. A férjem totál idióta volt, hogy nem beszélt velem arról, hogy boldogtalan (mert ő kemény férfi, aki nem lelkizik...), én meg lehet, jobban figyelhettem volna a jeleket, de épp műtét után és hormonkezelés közben voltam, terápiára jártam, hogy valahogy feldolgozzam a sikertelen lombik programot... Szóval mindenki felelős itt, de szerintem az a lány, aki 21 évesen letojja, hogy a pasi, akivel összeakad egy bulin nős, és képes belerondítani egy házasságba, ahol gyerekért küzdenek, szóval az a csitri megérdemelne egy letolást.

Szerintem fogalma sincs arról, mit okozott. Tudja, hogy válunk, de szerintem olyan ostoba, hogy igazából nem fogja fel, hogy sikerült szétszakítania egy olyan párt, akik 10 éven át kitartottak egymás mellett. Biztos vagyok benne, ha a kiscsajban kicsivel több erkölcs lett volna, és nem mászik rá a férjemre, akkor most nem válnánk, hanem küzdenénk tovább a gyerekért.

Amúgy: nem jöttek össze végül, én miután elköltöztem, a férjem magába zuhant, véget vetett a dolognak, és azóta nem beszél a kiscsajjal. Én viszont szívesen elmagyaráznám neki egy higgadt hangú üzenetben, hogy gratulálok és remélem felfogta, hogy két ember életét sikerült tönkre tennie azzal, hogy 21 évesen nem volt annyi agya, hogy belássa, nem mászunk rá nős emberre.

Mit gondoltok? Feleslegesen hergelném magam vagy jogos lenne egy ilyen üzenet?

31/N

2018. márc. 15. 11:22
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
88%

Hagy a kis nőt a francba. Ha ennyire fáj neked ez az egész, beszélj a férjeddel, kezdjétek előről, ha akarjátok, ebben a tudatban, gyerek nélkül. Bocsáss meg ha úgy érzed, nem a férjed volt a hibás és adj neki egy esélyt, ha még akarja.

Vagy tedd magad mögé a dolgot és fordulj egy új élet felé. De ne menj bele utólag ilyen szókaratéba, mert magadat alázod meg egy 21 éves kiscsaj előtt.

2018. márc. 15. 12:15
 22/50 anonim ***** válasza:
100%
Ja és még annyi, hogy kívánom neked, hogy könnyen túl legyél a dolgon sajnos át érezni is nehéz, hogy mit élhetsz át most. Kitartást és ne pazarolj többet ilyen emberre.
2018. márc. 15. 12:15
 23/50 anonim ***** válasza:
29%
21 évesen neked is pont ennyi eszed lett volna.
2018. márc. 15. 12:43
 24/50 anonim ***** válasza:
57%
Igazad van, de ne tartsd arra sem méltónak, hogy elmagyarázz neki bármit is... amúgy meg a férjed is ugyanolyan " hibás" ebben.
2018. márc. 15. 13:21
 25/50 anonim ***** válasza:
67%
El se olvastam az összes kommentet csak az első párat. Én úgy gondolom 22 évesen hogy ne hogy a fiatalabb legyen már a hibás. Ez pontosan is a férjed és a te hibád hogy be tudott férkőzni közétek egy harmadik személy. Ahol ez sikerül ott már nincs rendben a kapcsolat. Meg aztán ha az a lány nem 21 hanem teszem fel 28 éves vagy 35 akkor milyen indokot találsz ki hogy ő legyen a hibás? Az hogy valaki fiatal cseppet sem különb egy 35 éves embertől akik szintén meg tudják csalni a párjukat. És lehet hogy még együtt lennétek de az a probléma ami miatt nem volt teljesen jó a kapcsolat megmarad és majd beférkőzik más. Akkor az lesz a hibás. Ezen már teljesen felesleges mérgelődni és amúgy is tojna rá vagy pedig vitába kezdene veled ami szintén nem vezet sehova.
2018. márc. 15. 14:01
 26/50 anonim ***** válasza:
100%

Ha ègetni akarod magad csak tessék, körberöhögnènek!

Csak azt a pasit tudják vinni akit lehet, az ilyenért meg nem kár

(Ismerek olyan párt, ahol hosszú évekig nem jött gyerek, meddő a nő, a férj mem tudott beletörődni, hogy nem lehet saját gyereke, így elvàltak békében. A férfi újraházasodott, született 2 gyereke, a nő pedig összejött egy elvált férfival akinek már van gyereke)

2018. márc. 15. 14:06
 27/50 anonim ***** válasza:
63%

A szexhez két ember kell. Nem csak a lány hibás, hanem a férjed is!

"Nem mászunk rá nős emberre" - aha.. mert a férjedet valószínűleg megerőszakolta... Ugyanúgy benne volt ő is. Ráadásul simán mondhatta azt is hogy nem nős. Felesleges a csajt k*áznod, ha a férjednek van esze, tisztelne téged, akkor nem csalt volna meg. Nem kell ennyire a férjedet védened, ő sem ártatlan ebben a sztoriban.

2018. márc. 15. 14:27
 28/50 anonim ***** válasza:
38%
Le kell zúzni a férjedet és kiscsajt is! Aztán el van intézve.
2018. márc. 15. 14:32
 29/50 anonim ***** válasza:
100%
Lehet ezt a szitura fogni meg a csajra, de önáltatás. Később is lett volna olyan hogy otthon nem 100as minden pl kisbaba mellett eléggé háttérbe tud szorulni a párkapcsolat stb. És ha nem ez a csaj, akkor egy másik. A férfit csak akkor lehet félrevinni, ha ő is benne van.
2018. márc. 15. 14:53
 30/50 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem érdekelne a csaj,csak a tény hogy hónapokig kevert vele a férjem,és a legjobban a férjemre haragudnék.Szerintem ez a lombikos dolog már eléggé megtépázta a kapcsolatotokat,jobb lenne külön utakon folytatni,én legalábbis ezt tenném.
2018. márc. 15. 15:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!