Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szokatlan kérdés – feljelentettem egy kiscsajt! Hogyan tovább? felejtés vagy más?
a következő történt: volt egy lány (14), akit szerettem (16), aztán hazudott, ez egy kicsit kiábrándított belőle… hát mit ad isten, nyomult rám továbbra is, eleinte nem zavart
összejöttem egy másik csajjal (16), fél évig jártunk, de közben mindig ott volt, keresett, meglepetéssel várt szülinapomon, nem nagyon vettem figyelembe
többször felhívott, h szeret, ne hagyjam el, gyakran szimplán kinyomtam a telót, ha nagyon vergődött, egyszerűen kikapcsoltam
ezer meg ezer módon próbáltam lekoptatni, nem ment
végül az akkori nőm feladta, úh. még jobban haragudtam rá.
aztán jött az idő, h elkezdett járkálni hozzánk, h feltétlen beszélni akar velem
ez rendesen felhúzott már. néha ordítottam vele, ő sírt, bocsánatot kért és szere
aztán gondoltam egyet, mert nem akartam h a leendő kapcsolatomat is megkeserítse így feljelentettem zaklatásért
minden ajándékát, levelét, papírral írt cuccát, minden emailjét (amit nem töröltem ki), smsét, mindent, de mindent bevittem a zsernyákokhoz, és feljelentettem
már több hónap telt el azóta, semmi hír róla, neten sem láttam feltűnni, sehol máshol, csak van egy kis bibi ne nézzetek hülyének: hiányzik!!
álmomban sem gondoltam h ez lesz de ez van
keressem fel? ha igen mi a francot mondhatnék neki?
azt sem tudom h él-e v hal
lehet ebből még valami???
vagy felejtsem el örökre?
elbaltáztam renesen mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!