Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi gyerektartásra számíthatok?
6 vagyok. Az osztalékot szintén figyelembe veszik a tartásdíjnál. Amikor megegyeztek egymás közt, a valós viszonyokat nézzétek, teljesen mindegy hogy papíron mi van.
Ugyanezt csinálja egyébként a bíróság is, ha nincs közös megegyezés. Ha minimálbéres valaki, de közben egy 300 négyzetméteres házban lakik a rózsadombon és egy új porsét használ, akkor arányos lesz a gyerektartás is.
Békés megoldásra törekszem. A céget pár éve alapította csak...
Nem is tudtam, hogy a KFT-ből járhat. Nekem az is elég lenne, ha maradhatnék benne tutira dolgozni.
Maximum annyira amennyi a gyerek tényleges szükséglete egy normál életvitel mellett.
Szóval nem fogsz belóle meggazdagodni vagy luxus körülmények között élni.
De ez így jogos és igazságos.
A férjed azt is megteheti hogy minden gyerekkel kapcsolatos kiadásról számlát kér és csak azt fizeti.
19-es
A gyerektartás nem arra való hogy az asszony és gyerek tisztességesen megéljen. Az a gyerek normális nevelésének anyagi hátterét kell hogy biztosítsa és az anyának is oda kell tenni a részét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!