Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazassag nelkul, apasagi nyilatkozattal ha szetmentunk a parommal, szamithatok gyerektartasra megegyezes hianyaban?
Hat kozel 400.000et keres, ugy tudom hogy a jovedelme 15-25%-at szoktak
igen, 100% hogy o az apja, tett apsagi nyilatkozatot es o is tudja es nem is tagadja hogy o az apa
Igazabol nem tartjuk a kapcsolatot, csunyan osszevesztunk ezert mivel nem is beszelunk, igy az ugyved nelkuli megegyezes kizarva
melleslg azert hagytam el,mert mar 1 eve vert..persze bizonyitani ezt nem tudom, szoval gondolom ez teljesen jelentektelen
De akkor valoperes ugyvedhez fordulhatok ezzel?
Ilyen magas nettónál a 10 % a reális, tehát 40 ezer, ebből már vígan el tudod látni a gyereket a te bevételeddel ha okosan gazdálkodsz a pénzzel. De egyébként mivel apasági nyilatkozatot tett jár a gyerektartás. Azután a gyerek után is kell fizetni, akit egy házas ember egyéjszakás kapccsolatban hozott össze és bizonyítottan az övé.
A bíróságokon van ingyenes jogi tanácsadás bizonyos napokon. Neten keress rá. Ott meg tudják mondani hogy tudod elindítani, mire van szükséged. Az agressziót pedig nehezen bizonyítod és a bántalmazást ha sose vetettél fel látleletet. Ha még GYED-et kapsz gondolom 2 év alatti a gyerek, őt még apuka nem igazán viheti el egész hétvégékre, de készülj fel rá, hogy minden második hétvégén nála lesz a gyerek és jogosan ha keresztbe akar tenni neked vagy szereti a gyerekét és látni szeretné. Arról hogy a gyerekkel hogy bánik és egyedül lehet-e nála arról a későbbiekben kirendelt szakértő mond véleményt.
Igen. Egyszerűen levonják a béréből.
Amennyire tudom, pont azért kell apasági nyilatkozatot tenni, hogy ilyenkor ne kelljen az apa kilétét bizonyítani. Az, hogy ki is "csinálta" a gyereket, nem számít, csak az, hogy ki írta alá a papírt.
Ha vert, akkor még mindig fel jelentheted. Sajnos komoly bajok vannak, és még akkor is minimum meghurcolják, ha nem tudod bizonyítani, és még csak hozzád sem ért. Persze állítólag ebben a témában is büntetik a hamis tanúzást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!