Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ti mit tennetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennetek?

Figyelt kérdés

Eszre vettem hogy a parom az egyik testvere fele mashogy kozeledik. (Annyira nem kozeli tesok, inkabb csak rokonok) Nem akartam meg szolni neki, mert kivancsi vagyok meddig kepes elmenni. Idaig meg csak az tunt fel h allandoan dicseri, es kb mindennap ra ir, videochat stb. Eddig meg olyan durva dolgokat nem eszleltem. Van egy gyerekunk is, ezert remelem hogy semmi ilyesmit nem forgat az fejeben. Viszont ha megis ugy alakul hogy elvalnak utjaink akkor csak a nagymamamhoz tudnek menni, ahol meg kulon szobank sem lenne. Anyagiakban sem segitene senki. Vele maradni viszont nem maradnek ha 100%osan bebizonyosodna hogy mashogy kozeledik a lany fele.

Negativ valaszt nem kerek!!

2017. nov. 24. 14:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Testvére????? Unokatestvér, vagy mire gondolsz?
2017. nov. 24. 14:20
 2/4 A kérdező kommentje:
A nagyszuleik testverek.
2017. nov. 24. 14:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Vagyis másodunokatestvér.

Családtól függ, nálunk fel sem merülne ilyesmi, "rendes" számontartott rokonság, a dicséret és a többi sem menne túl a rokoni viszonyon.

Máshol ez meg már annyira távolinak számít, hogy simán belefér a párkapcsolat (amúgy törvény nem tiltja).

Szerintem, amíg ennél gyanúsabbat nem látsz, addig ne aggódj túlzottan, ez eddig beleférősnek tűnik.

2017. nov. 24. 16:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Romák vagytok?
2017. nov. 24. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!