Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan hogyan reagálnátok, mit tennétek?
Figyelt kérdés
Az exferjem külföldön él (ő lépett le egy másik nő miatt, ha ez számít) kitalalta hogy a gyerekek menjenek ki hozzá egy hétre. Ez ugy lenne szerinte hogy ő vesz repjegyet nekik oda vissza. Én veszek magamnak mert kiskoruak, veszek ki ott szállást, megvarom ott őket utána hazahozom.... Ez csak nekem fura így? Ha jön akkor engedem persze menjenek ide-oda, de amikor mondtam hogy mostanaban bem tudok alsó hangon százezreket szánni egy kiruccanasra ami amugy is plusz macera nekem, beduzzogott rajta. Ha jön akkor ok, de ugy tudom nem vagyok köteles vinni neki a gyerekeket. (az már csak hab a tortán hogy idén azért nem kaptak a gyereket tőle szulinapra semmit mert kellett a pénz új cicire, de ugy látom ez a latogatasnal is fontosabb volt)2016. júl. 15. 22:39
1/8 anonim válasza:
Nem tudom hol lakik, én repülök szinte hetente de százezreket nem költök jegyre. Ha nincs rá pénzed akkor jöjjön el ő a gyerekekét. Hadd költse arra a pénzét amire akarja. Úgy kellett volna gyereket csinálni hogy ilyen apróságokat megengedhess.
2/8 A kérdező kommentje:
Nem volt a tervben hogy egyedül nevelem őket. Elég csúnyán pácban hagyott. Nem a repjegy a sok, hanem az egész kiruccanas, szallassal, kajaval. Másra szanom azt a pénzt. Ezt meg kell hogy értse. Szerintem.
2016. júl. 16. 00:12
3/8 anonim válasza:
Azt nem értem hogy miért nem nála laknak és miért kell szállás. Eljönne értūk ha kicsik. (Én 15 évesen repūltem már egyedūl, nem tudom hány évesek). Te nem tudsz ott aludni? Nem jó a lapcsolat vele vagy az új nővel?
4/8 A kérdező kommentje:
A gyerek ott alhatnak, én nem. Kicsi a lakás címszóval.
2016. júl. 16. 00:49
5/8 anonim válasza:
Jöjjön el a gyerekekért, vigye el őket és hozza haza.
Nem vagy köteles sem odavinni őket, sem felügyelni őket amíg nála vannak. Tök mindegy, hogy 1500 km-re, vagy 1,5 km-re lakik.
Nem is értem, te minek mennél velük.
Ha annyi időt nem tud rájuk áldozni, hogy az úton kísérje őket, vagy nincs rá pénze, akkor így járt. Másrészt felveti a kérdést, hogy egy hétig hogy lesz rájuk idő? (Meg pénz... gondolom szeretnének szét is nézni az országban.)
Ő döntött a lakhelyéről, oldja meg ő, hogy hogy hidalja át a távolságot. Neked erre nem kell költeni se meg időt áldozni sem.
6/8 anonim válasza:
Jogos, igazad van. Jöjjön ő..vigye el és hozza vissza őket, ne téged ugráltasson. Vagy ha már elvárja, hogy vidd ki őket, akkor fizesse ki.
7/8 anonim válasza:
Kepes lennel egy lakasban lenni veluk akar egy napot is? Jojjon el ertuk es hozza oket haza ha kicsik a gyerekek.
8/8 anonim válasza:
Nem vagy köteles logisztikázni, ezt a különélő félnek kell megoldania. Ez a törvény. Ha nincs pénze, így járt. Elmehet a sóhivatalba. Nem tudom hogyan gondolja hogy majd te fizeted...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!