Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom vagyis már írhatom, hogy expárom külföldön dolgozik, azt mondja többet nem költözik magyarba vissza de minket szeret, és nem hagyja el a családját, ti ezt hogy reagálnátok le?
Nem férfi vagy nő függő, hülye emberek vannak.
De ilyen esetekben általában csak röhögni tudok a szenvedő félen (a kérdező-féléken), mert általában már évekkel előtte egyértelmű, hogy csak szórakozásból meg az igényei kielégítésére jár haza a másik fél, aztán ennyi. Mert annak, ha nincs igénye a társaságodra ezer más jele is van, csak az ilyen idétlenek igyekszenek ezt ignorálni és álomvilágba ringatni magukat.
"Utána???Minek vagyok én olyan büszke ember hogy tudjak lépni nélküle"
Jó, akkor legyél nélküle, de akkor ne rinyálj, hogy szereted... :D
"meg csak szólok hogy 3 gyerekkel mennék ,de minek is....???"
Hát 3 gyerekkel méginkább takarodnod kellene ebből a nyomorult országból, már csak azért is, hogy a gyermekeidnek jobb jövőt és megélhetést biztosíthass annál, mint ami itt van...nekik csak előnyük származna belőle.
Hogy reagálnám le a dolgot?
Ez az előzményektől függ. Ha ő értetek dolgozik ott kint, többször kérte hogy menjetek utána, kezdjetek új életet, akkor magamba néznék, hogy mekkora hülye vagyok.
Ha otthon is jól éltetek, a saját szórakozására választotta ezt az utat és egyáltalán nem törekszik arra, hogy egy család legyetek, akkor én is leszarnám.
De a kérdésedből nem derül ki, hogy ő hogyan viszonyul ehhez az egészhez, csak az, hogy ő most neked vagy hozza a pénzt és hazajár, vagy elmehet a búsba. Ez pedig azért nem egy vonzó és szimpatikus hozzáállás a kapcsolathoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!