Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ti hogyan reagalnatok, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan reagalnatok, ha a ferjetek szeretoje megfenyegetne telefonon?

Figyelt kérdés

Azt mondta,hogy egyezek bele a valasba,mert a ferjem mar ot szereti.

Meg,hogy en nagyon elhiztam,es a ferjem a sovany noket szereti.

165 cm es 67kg vagyok,es 32 eves.

A no lehordott engem mindennnek a telfonba es azt mondta,hogy idezem KICSINAL ha nem egye

zek bele a valasba.

Azt mondta,hogy talalkozzunk szemelyesen holnap,es olyan dolgokat mesel amibol majd elhiszem,hogy a ferjemnek viszonya van vele.

Persze a ferjem mindent tagad.es azt mondja,hogy meg nem is ismeri a not.

Szerintetek mit csinaljak?

2013. aug. 23. 20:28
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
93%

Ha megnyerte had vigye.

Én megmondanám neki hogy ide ne jöjjön, beadnám a válópert és a férjem nyakára kötnék egy baszott nagy piros masnit.

Közölném:

szép pár vagytok, kiegészítitek egymást.

Csak lazán és könnyedén.

Ha a férjed meg nem ismeri akkor állítsa le a spinét. De szerintem ismeri azért lapít, mint sz.ar a fűben.

2013. aug. 23. 20:32
 2/38 anonim ***** válasza:
81%
Felkellett volna venned a fenyegetését,rendőrségre menni és feljelenteni a nőt.Így is mehetsz,csak így körülményesebb lesz,ha a tróger férjed tagad.
 3/38 Argloss ***** válasza:
100%
A férjeddel együtt találkozz vele és nagyon gyorsan ki fog derülni, hogy mi a valóság és még csak félned sem kell a támadásától, mert ha még a férjed meg is csalt még akkor sem valószínű, hogy hagyná, hogy bántson az új barátnője.
 4/38 anonim ***** válasza:
100%

Kiröhögném, és nem állnék szóba vele a helyedbe, nem érdekelne, sem a liba, sem a mondókája, sem semmije:)

Én ezt tenném a helyedbe. Otthon anyukának fenyegetőzzön..ha megengedik.Ha meg nem akkor igy járt.

2013. aug. 23. 20:34
 5/38 anonim ***** válasza:
100%
Most igy vigyorgok, mert valaki itt szórakozik:D
2013. aug. 23. 20:36
 6/38 anonim ***** válasza:
*mert valaki itt szórakozik telefonon: a "hős":D
2013. aug. 23. 20:36
 7/38 A kérdező kommentje:

A ferjem nem akar jonni,mert azt mondta,hogy nem rohogteti ki magat.

Nem arrol lenne szo,hogy felek tolle,inkabb ismarve magamat nem akarnek az utca kellos kozepen jelenetett csinalni,mert az biztos,hogy ha velem szembe is olyan nagy pofaja lenne,mint a telefonba meg fel is kepelnem.

Nem vagyok az eroszak hive,de ez a no meg telefonon keresztul is nagyon fel tudott huzni.

2013. aug. 23. 20:37
 8/38 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem dumald le a novel h talalkozzatok, es beszeljetek meg. Vidd magaddal a ferjed, ugy h fingja sincs a tervedrol, majd hopp, meglepeteees!
2013. aug. 23. 20:39
 9/38 anonim ***** válasza:
100%
És mi van ha nem is téged akart hívni...engem is felhívott ma egy csaj, hogy megyünk- e fesztiválra, majd kiderült, hogy félre tárcsázott! :-D
 10/38 anonim ***** válasza:
21%

Még egy nem beleszólós telcsike:DD

Arany anyám, nem unod még?:DD

1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!