Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan reagalnatok, ha a ferjetek szeretoje megfenyegetne telefonon?
Azt mondta,hogy egyezek bele a valasba,mert a ferjem mar ot szereti.
Meg,hogy en nagyon elhiztam,es a ferjem a sovany noket szereti.
165 cm es 67kg vagyok,es 32 eves.
A no lehordott engem mindennnek a telfonba es azt mondta,hogy idezem KICSINAL ha nem egye
zek bele a valasba.
Azt mondta,hogy talalkozzunk szemelyesen holnap,es olyan dolgokat mesel amibol majd elhiszem,hogy a ferjemnek viszonya van vele.
Persze a ferjem mindent tagad.es azt mondja,hogy meg nem is ismeri a not.
Szerintetek mit csinaljak?
Ha megnyerte had vigye.
Én megmondanám neki hogy ide ne jöjjön, beadnám a válópert és a férjem nyakára kötnék egy baszott nagy piros masnit.
Közölném:
szép pár vagytok, kiegészítitek egymást.
Csak lazán és könnyedén.
Ha a férjed meg nem ismeri akkor állítsa le a spinét. De szerintem ismeri azért lapít, mint sz.ar a fűben.
Kiröhögném, és nem állnék szóba vele a helyedbe, nem érdekelne, sem a liba, sem a mondókája, sem semmije:)
Én ezt tenném a helyedbe. Otthon anyukának fenyegetőzzön..ha megengedik.Ha meg nem akkor igy járt.
A ferjem nem akar jonni,mert azt mondta,hogy nem rohogteti ki magat.
Nem arrol lenne szo,hogy felek tolle,inkabb ismarve magamat nem akarnek az utca kellos kozepen jelenetett csinalni,mert az biztos,hogy ha velem szembe is olyan nagy pofaja lenne,mint a telefonba meg fel is kepelnem.
Nem vagyok az eroszak hive,de ez a no meg telefonon keresztul is nagyon fel tudott huzni.
Még egy nem beleszólós telcsike:DD
Arany anyám, nem unod még?:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!