Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan reagalnatok, ha a ferjetek szeretoje megfenyegetne telefonon?
Azt mondta,hogy egyezek bele a valasba,mert a ferjem mar ot szereti.
Meg,hogy en nagyon elhiztam,es a ferjem a sovany noket szereti.
165 cm es 67kg vagyok,es 32 eves.
A no lehordott engem mindennnek a telfonba es azt mondta,hogy idezem KICSINAL ha nem egye
zek bele a valasba.
Azt mondta,hogy talalkozzunk szemelyesen holnap,es olyan dolgokat mesel amibol majd elhiszem,hogy a ferjemnek viszonya van vele.
Persze a ferjem mindent tagad.es azt mondja,hogy meg nem is ismeri a not.
Szerintetek mit csinaljak?
Én is azt csinálnám hogy férjjel együtt beszélnék vele. Halál nyugodtan mosolyogva mondd meg neki hogy bele egyezel, de csak akkor ha a férjed szájából hallod, és ha annyira nagyon szeretik egymást akkor vegye rá a férjedet hogy téged kérjen meg.
Nem tudom mi a valós helyzet, de lehetséges hogy a férjed mindkettőtöknek hazudik. Nem akar téged elhagyni, e a másik nőnek meg fűt fát ígért.
Nehogy magadat vádold, az a nő mindent összehordott rólad, de semmit ne vegyél magadra. Ebben a helyzetben ő az ellenséged, megpróbál "kicsinálni", ezért mindent mond amiről azt hiszi hogy téged sértene.
Szóval én két lehetőség közül választanák: az egyik hogy teljesen hidegvérrel lepöccinteném és bizonyítanám a nőnek hogy a férj nem őt akarja, különben már lépett volna (amúgy a férjedet is szembesíteni kellene, ezért is lenne jó a hármas találkozó).
A másik lehetőség hogy még kattantabban viselkednék mint ő, azaz zaklatnám, fenyegetném, úgy hogy még a férj gondolatát is kiverje a fejéből egy életre. Habár ez nem mindig olyan jó megoldás :D A fő a hidegvér :P
Amúgy a váláshoz elég az egyik félnek akarnia, tudtommal nem kell mindkét fél aláírása, úgyhogy elég vicces hogy nincs annyi esze, hogy arra gondoljon hogy a férj még csak fel sem vállalja őt, szóval felesleges amit csinál. Akár ezt is megmondhatod neki, hogy annyira semmibe veszi a férjed, hogy még le is tagadja. Azt pedig amit ő mondd ne vedd fel és ne higgy el mindent.
Ha pedig fogyni akarsz az is kivitelezhető. (Ha valaki nem tud fogyni az lehet pl hormonproblémák miatt (pl fogamzásgátlótól), de akár pajzsmirigygondok miatt is.) De te nem vagy kövér, ha jól érzed magad így akkor nem muszáj.
Én elmennék a találkozóra, és meginvitálnám hozzánk. Jöjjön csak, aztán segítsen a férjnek összepakolni, én nem állok a boldogságuk útjába!
:)
Nem tudom,gondolom azert mert akkor ha ala irom a papirokat gyorsabb a valas
csak erre tudok gondolni
"A ferjem nem akar jonni,mert azt mondta,hogy nem rohogteti ki magat. "
Nem kiröhögtetni nem akarja magát, hanem betojt a szembesítéstől. A volt férjem a barátnőnek előadta a hisztis feleség aki nem érti meg, nem törődik vele sztorit, nekem otthon pedig hogy sajnálja, a csaj csak egy lyuk volt, velem akar maradni.
Biztos a hölgyike is be van etetve, hogy egy dagadt hisztis tyúk vagy (ha nem is ismer, akkor csak azt a képet látja rólad, ahogy a férjed leírt), aki görcsösen ragaszkodik a férjéhez.
Ott előttetek nyilatkozzon a drága, hogy akkor kivel szeretne maradni, de nem hiába f.sik tőle, mert valaki nagyon meg fogja tépni. Vagy te, vagy a hölgyike ha kiderül, hogy a férjed nem akar otthagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!