Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ti hogyan reagalnatok, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan reagalnatok, ha a ferjetek szeretoje megfenyegetne telefonon?

Figyelt kérdés

Azt mondta,hogy egyezek bele a valasba,mert a ferjem mar ot szereti.

Meg,hogy en nagyon elhiztam,es a ferjem a sovany noket szereti.

165 cm es 67kg vagyok,es 32 eves.

A no lehordott engem mindennnek a telfonba es azt mondta,hogy idezem KICSINAL ha nem egye

zek bele a valasba.

Azt mondta,hogy talalkozzunk szemelyesen holnap,es olyan dolgokat mesel amibol majd elhiszem,hogy a ferjemnek viszonya van vele.

Persze a ferjem mindent tagad.es azt mondja,hogy meg nem is ismeri a not.

Szerintetek mit csinaljak?

2013. aug. 23. 20:28
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%
29: milyen papírok aláírása??? Nem a jueszéjben vagyunk. Egyik beadja a válást, beidézik a két felet, a bíró előtt kell nyilatkozni, hogy akartok-e válni. Nincs mit aláírni.
2013. aug. 23. 21:16
 32/38 anonim ***** válasza:
27 Nálad a pont:DD
2013. aug. 23. 21:19
 33/38 anonim ***** válasza:
100%

"Azt mondta,hogy egyezek bele a valasba,mert a ferjem mar ot szereti. "

ha nem egyezel bele a válásba, akkor is elválasztanak, feltéve, hogy a férjed el akar válni...

kicsit szappanoperás a sztori...

2013. aug. 23. 21:26
 34/38 anonim ***** válasza:
74%
Azért én találkoznék a nővel, hogy mégis milyen bizonyítékai vannak. Ha megcsalt, akkor repülhet a kedves férj ahova akar
2013. aug. 23. 21:31
 35/38 anonim ***** válasza:
100%

Azt azért én megkérdezném, hogy: Egyáltalán a férjed mondott már neked olyat, hogy szeretne elválni? :D

Egy utolsó liba is ülhetett abban a kocsmában, ahol megitta a sörét a párod. Hallotta, ahogy egy haverjának kipanaszkodja magát és gondolta milyen jó bizonyítéka van, hogy bekavarjon. Látom be is jött. :D

Az is lehet, hogy tényleg igaz, de ha így van, az úgy is hamar kiderül mostmár.

Egyébként olyan vagdalózásokon csak röhögnék, hogy dagadt vagyok. Mi köze van ahhoz egy idegen nőnek az én testsúlyomhoz? :D Örüljön annak, hogy ő cingár alkat, ne velem foglalkozzon... gyökér! :D Agyilag zoknik érvelnek ilyenekkel, én nem alacsonyodnék le a szintjére.

Amúgy beszélni telefonba is tud, mondja el úgy, hogy miből fogd elhinni, hogy tényleg viszonyuk van. :)

Csak egy tanmese. A múltkor a nagymamámékhoz is dobtak be egy képeslapot. Mamámnak szólt, az volt a lényege, hogy tudja meg, hogy a férje csalja őt. Mami hangosan felnyerített a röhögéstől révén, hogy a férje 86 éves. :D

2013. aug. 23. 21:31
 36/38 anonim ***** válasza:

27. vagyok. Nem gondolom, hogy a gyors ügyintézés miatt mondta. Annak a világon semmi jelentősége, hiszen a férjed ha annyira nagyon akarná már holnap odaköltözhetne az ügy meg elintéződik így is. Nem hinném, hogy most rögtön össze is akarnak házasodni.

Amennyiben igaz a sztori sokkal valószínűbb, hogy a férjed egyáltalán nem akar válni ő meg bepróbálkozott nálad, hogy ha te megindítod a válást akkor a férjed kényszerhelyzetbe kerül és nyilván hozzá megy és így megszerzi. Mocsadék egy módszer, aki ilyennel próbálkozik az másban is hazudhat. Akár az is előfordulhat, hogy egyáltalán nem történt megcsalás csak pár beszélgetés ő meg többet akar. Mondjuk a férjed húzódozása mindkét esetben érthető, (vagy a lebukástól fél vagy ettől a moslék nőtől)de mindenképpen beszéld rá a szembesítésre, mert csak így van esélyed megtudni az igazat.

2013. aug. 24. 08:53
 37/38 anonim ***** válasza:

Az, hogy kin milyen ruha van, semmit sem jelent, ha a nőszemély egy kicsit is őrült, elég volt csak látnia a sörözőben és megmondja, milyen ruha van rajta.

Ha olyat mond, amit más tényleg nem tudhat, az már okot ad a gyanakvásra, pl. a bal heréje fölött van egy apró anyajegy, na azt már tényleg nem sokan tudják.

2013. aug. 24. 09:55
 38/38 anonim ***** válasza:
én egyet nem értek!Honnan tudta a nő meg a számodat?
2013. aug. 26. 16:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!