Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A kisfiam tart vissza. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kisfiam tart vissza. Mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés
14 éve élek a feleségemmel ,akit már 2 év után el akartam hagyni, mert kibírhatatlan. Mivel volt egy pici lányunk,nem váltam el. Gondoltam ,majd ha 7-8 éves lesz, akkor már jobban el tudom neki magyarázni mi a helyzet és talán még nekem is ítélheti a bíróság. Teltek is szépen az évek csakhogy 7éves korára a kedves nejem "véletlenül " újra terhes lett ismét gyógyszer mellett. Most 5 éves a kisfiam akit imádok és mindennél jobban szeretek. Aikor eljutok odáig , hogy na most betelt a pohár és elválok,elég csak ránéznem és olyan lelkiismeret furdalásom lesz , hogy nem tudom vele ezt megtenni.Már sokszor azon kapom magam ,hogy ebben kell leélnem az életem.40 évesen már nehéz lesz újra találnom valakit, de talán még van remény később már nem lesz. Meddig érdemes várni mikor lenne a legkevésbé fájdalmasabb a gyerekeknek?Aki volt hasonló helyzetben ,annak a segítségét szívesen venném.
2017. aug. 24. 07:52
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
80%

A tabis részre reagálva: labilis kapcsolatban erre bízni a hímivarsejtjeidet pont akkora felelőtlenség, mint fordított esetben elhinni, hogy majd kihúzza.

Amúgy tudod, hogy nincs 100%-os védekezés? Hacsak nem számoltál utána a tabiknak honnét tudod, hogy direkt volt?

40 évesen még nem vagy lekésve semmiről, valószínűleg még pont ugyanennyit fogsz élni, úgyhogy én a helyedben nem várakoznék tovább. A károgó vesztes férfiakra meg ne hallgass, hanem szedd össze magad, keresd meg a város legtökösebb ügyvéd(nő)jét és harcolj. Épp eleget várakoztál és sunnyogtál, eljött az ideje a cselekvésnek. Tudod a csatákat nem azok nyerik meg, akik az ujjukat tördelve az esélyeiket latolgatják, hanem akik okosak, összeszedettek és bátrak. Sok sikert kívánok, hidd el, még nincs veszve minden!

2017. aug. 24. 16:38
 32/35 A kérdező kommentje:
30# Te idióta! Mindenkitől elnézést a modorért. Szóval te nagyon okos eddigi életed során csak olyannal volt szexuális kapcsolatod , akitől gyereket is akartál? Ha igen akkor gratulálok. Ha nem akkor meg tartsd meg a véleményed másnak.
2017. aug. 24. 17:22
 33/35 anonim ***** válasza:
85%

Te szegeny aldozat ahhhh. ....

Tudod amiota a vilag vilag van Egy iratlan torveny.

A ferfi beleegyezese a szexbe vallalja annak kockazatat a terhesseget.

Bplan ovszer

2017. aug. 25. 08:30
 34/35 anonim ***** válasza:
100%
Szexkapcsolatból lett az első gyerek?
2017. aug. 26. 14:43
 35/35 A kérdező kommentje:
Nem szexkapcsolatból, hanem egy 3-4 hónapja tartó kapcsolatból.
2017. aug. 27. 10:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!