Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A kisfiam tart vissza. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kisfiam tart vissza. Mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés
14 éve élek a feleségemmel ,akit már 2 év után el akartam hagyni, mert kibírhatatlan. Mivel volt egy pici lányunk,nem váltam el. Gondoltam ,majd ha 7-8 éves lesz, akkor már jobban el tudom neki magyarázni mi a helyzet és talán még nekem is ítélheti a bíróság. Teltek is szépen az évek csakhogy 7éves korára a kedves nejem "véletlenül " újra terhes lett ismét gyógyszer mellett. Most 5 éves a kisfiam akit imádok és mindennél jobban szeretek. Aikor eljutok odáig , hogy na most betelt a pohár és elválok,elég csak ránéznem és olyan lelkiismeret furdalásom lesz , hogy nem tudom vele ezt megtenni.Már sokszor azon kapom magam ,hogy ebben kell leélnem az életem.40 évesen már nehéz lesz újra találnom valakit, de talán még van remény később már nem lesz. Meddig érdemes várni mikor lenne a legkevésbé fájdalmasabb a gyerekeknek?Aki volt hasonló helyzetben ,annak a segítségét szívesen venném.
2017. aug. 24. 07:52
1 2 3 4
 1/35 A kérdező kommentje:
Elnézést a hibákért, de a telefon áttírja amit írtam.
2017. aug. 24. 07:56
 2/35 anonim ***** válasza:

Ilyenkor választani lehet, 2 opció van. Halogatod,nem léped meg és így éled le az életed, vagy pedig minél hamarabb rászánod magad!

Nem nagyon érdemes tovább várni.

2017. aug. 24. 08:12
 3/35 anonim ***** válasza:
92%

Felesleges a gyerekre kenni. Egyszerűen félsz lépni.

Ahhoz képest, ahogy írsz a nejedrol, mégis terhes lett. Tipikus szánalmas pasi vagy. Kibeszéled, de azért dugsz vele, és haritasz a körülményekre. Vallj el és ne hazudj neki és magadnak. Ő is jobban jár. A faxt a gyerek miatt vagy vele. Azért vagy vele, mert képmutató, gyáva pöts vagy.

2017. aug. 24. 08:12
 4/35 anonim ***** válasza:
100%
Sokszor még a felnőtt gyerket is megviseli a válás, (nyilván nem annyira és úgy, mint egy kicsit), ergo erre felesleges várni. ha meg annyira megromlott a viszony, akkor nem kell szexelni, vagy gumit kell húzni és nem a másikra bízni a védekezést, mert látod mi a vége, ez tanulságnak jó lesz jövőre, akkor is ha nnyira imádod a kisfiad, aki "véletlenül" érkezett. Szerintem ennyire megromlott kapcsolatban egy napot sem érdemes maradni tovább, el kell felejteni végre azt a bődületesen elbaltázott tévképzetet, hogy a gyermekek kedvéévrt együtt kell maradni egy működésképtelen kapcsolatban. petrsze van az a helyzet, amikor törekedni kell a helyrehozatalra és én is azt vallom, hogy a menekülés nem megoldás, de nálatok már nem arról van szó, hogy meg lehetne javítani bármit is. Botorság azt gondolni, hogy a gyerkek nem érzik a feszültséget, azt, hogy nincs valós szeretet a szüleik között. Semmivel nem jobb, sőt sokkalta rosszabb egy mesterségesen összetartott, nyögvenyelősen működő családban felnőni, mintha elválnának a szülők és a gyerkeknek boldog apjuk (anyjuk) lenne, ttól lesznek ők is kiegyensúlyozottak. osszátok meg a felügyeletüket, vagy valamiképp egyezzetek meg, nem törvényszerű sehol, hogy hétvégi apukaságra kényszerítenek, az egyetlen megoldás, hogy megpróbáljátok kultúráltan elintézni ti ketten. Ha erre a másik fél képtelen, akkor a bíróság dönt egyedül és az semmiképp sem lesz mindkét félnek kellemes, pláne ha mindkettőtök indul a felügyeleti jogért és harcba kezdtek. Kompromisszumot kell kötni a gyerkek érdekében, Te meg ne akard feláldozni magad 40 évesen, nem szűnsz meg apának lenni azért, mert elválsz, de ennyire boldogtalanul bentmaradni egy házasságban semmiképpen nem vezet semmi jóra, felőröl, kiszipolyoz és a végén a gyerkek is ugyanolyan fásultak és boldogtalanok lesznek, mint ti és akkor semmit sem segítetek nekik avval, hogy a "kedvükért" vért izzadva elviselitek egymást egy légtérben.
2017. aug. 24. 08:14
 5/35 anonim ***** válasza:
100%
Mikor lettek a pasik ekkora rinyagepek? Úgy tudom, a nők nem a csapviztol lesznek terhesek egy házasságban. Olvasd már el mit írtal. 2 éves volt a gyereked, de azt tervezted 7 évesen hagyod ott. Pont, amikor jobban megviselne. Egy angol 70 éves lila ködben elő nőt talán meghatna ez. De ahelyett, hogy megoldod a problémát vagy elvalsz 2 év után, eladod a te vagy az aldozat, a nejed magától terhes lett. Nem te dugtad a not, akit évek óta elhagyni készülsz? A gyereknek 1-2 éves korában lett volna a legkevésbé fájdalmas. Ez nem a gyerekről, hanem rólad szólt. Mostanában tele a világ toketlen pasikkal, akik sírnak és döntés képtelenek.
2017. aug. 24. 08:31
 6/35 anonim ***** válasza:
100%
Kisgyerekként sokkal könnyebben feldolgozzák, elfogadják az új helyzetet, hisz még nemis értik. Egy tinikorban lévő gyereket viszont nagyon meg tudna viselni, inkább ne várj addig...amúgy, mindig jobb a válás, mint egy rossz házasságban élni, ami a gyerekekre is kihat(tudom, mert az én szüleim is elváltak és örülök neki, mert ugyan külön élnek, de legalább béke és nyugalom van), többet ártasz így a gyerekeknek, mintha szépen elválnátok és élnétek békességben. A sok gyáva férfi(te is) egyből a gyerekre fogja, hogy miatta nem válnak el, közben félrekúrogatnak és hazajárnak a mosott ruhákért meg a finom vacsiért. Szánalom a köbön.
2017. aug. 24. 08:41
 7/35 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok az életed során hozott kiváló döntésekért!

Téged sem az eszedért szeret senki

2017. aug. 24. 08:42
 8/35 anonim ***** válasza:

Nem tudjuk, hogyan nevelted őket, így azt sem, mikor lesz fájdalmas nekik, ha az ledz egyáltalán.

Olvasd el kérdésedet... Szerinted ezt így kellett volna??

2017. aug. 24. 08:50
 9/35 anonim ***** válasza:
Sz.r helyzet, de döntened kell...azt érzem, hogy nem vagy döntésképes. Egy dolog biztos, amit megtehetsz ma, ne halaszd holnapra...gyerek miatt együttmaradni nem szabad, ha ELDÖNTÖTTED.
2017. aug. 24. 08:55
 10/35 A kérdező kommentje:

Azt már látom,hogy olyanok is válaszoltak aki

knek a tini rovatot kellene olvasgatni. Majd, ha lesz saját gyermeketek,akkor rá érettjönni, sokszor nem úgy történnek a dolgok ahogy szeretnétek. Azt meg csak úgy megegyezném hogy valóban nem a víztől lesz a gyerek,de nem is a férfiak döntése.Az érett válaszokat köszönöm.

2017. aug. 24. 09:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!