Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Tőnkretettem a feleségemet az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tőnkretettem a feleségemet az érzelmi falaim miatt! Mit tudok tenni hogy leromboljam?

Figyelt kérdés
Öt évvel ezelőtt ismertük meg egymást,mindkettőnknek volt már egy gyereke. Közös nincsen. Az első fél év csodálatos volt mintahogy a nagykönyvben meg van írva. Osszehazasodtunk. Utána megváltozott minden. Megváltoztam.Addig mindent megadtam neki,mindent. Aztán szép lassan mindent meg is megvontam tőle. Elkezdodtek a veszekedések bántó szavak,néha tettlegeseg is. Figyelmen kívül hagytam az érzéseit.GYerek köröm óta nulla értelemben nőttem fel,nem foglalkoztak velvem. Nem kaptam érintést ölelést,semmit. Falakat húztam magam köré hogy megvedjem magamat a fájdalomtól. Tokelesitettem. A feleségem tökéletes minden szempontból. Próbált segíteni éveken keresztül, de nem sikerült neki. Miattam. Nála már nem lenne szükségem ezekre a falakra, de itt vannak és én szabadulni akarok tőlük. Mert szeretem a feleségemet, mert élni akarok boldogan a családommal!!!! De nem tudom hogy romboljam le a falakat. A feleségemnel már elertem hogy gyűlöl és undorodik tőlem. Válni akar. Nem bírom nézni ahogy szenved. De tehetetlennek érzem magamat. Nagyon szeretem, segítsetek!!!!!!

#válás #gyűlölet #érzelmi falak
2017. júl. 5. 13:19
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
A feleségem azt mondja hogy nincs jó. Meg csak időhuzas. Meg penzlehuzas. Kb másfél hét múlva költözik innen. Most is itt fekszik mellettem. Úgy megerintenem. De elutasítása. Félek tőle, félek hogy megbant.
2017. júl. 5. 16:08
 12/15 anonim ***** válasza:
Ez a hajó elúszott. Hagyd hogy szegény nő végre boldog legyen, akár egyedül, akár valakivel aki nem bántja. Rád jogosan nincs már szüksége, a leirtak alapján nem érsz annyit hogy még tovább tűrjön.
2017. júl. 5. 16:26
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem akkora is próbálj meg egyet. Sok ember van, akinek segített helyrejönni. Az egyáltalán nem igaz, hogy nincs jó.
2017. júl. 6. 12:20
 14/15 anonim ***** válasza:

Mintha az én házasságomról írtál volna.Mi elváltunk.Viszont az én férjem nem látja be, hogy rajta múlt.Ezt a Te részedről nagy előrelépésnek látom.

Én járok pszichológushoz, hogy feldolgozzam, amit velem tett.Sokat segít a megértésben, de azt mondta fejlődnöm, változnom magamnak kell.

Próbálj meg egyéni terápiát, feltárjátok a gyerekkori sérülést, aztán remélhetőleg,elindulsz a jó úton.

Van egy kis ellentmondás abban,amit írsz, hogy nála már nincs szükség falakra, akkor bontsd le! Csak Te vagy képes megtenni!

2017. júl. 7. 00:01
 15/15 anonim ***** válasza:
Doki vagy terápia... olyan nincs hogy egy falat nem lehet lerombolni. Szerintem itt mas problema is van.
2017. júl. 19. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!